- Reaction score
- 18.579
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Ανταπόκριση κολλητού φίλου που με ξέρει καλά
από Χάγη!

Βρε κάτι μου θυμίζει εξωτερικά, κάτι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
Νομίζω ότι είναι το δικό μου το Gris Perle. Αλλά από κάποιες γωνίες έχεις δίκιο, φαίνεται και μια απόχρωση γαλάζιου!Δε μπορώ να καταλάβω αν είναι ασημί ή γαλάζια Νίκο!
δυστυχως ειναι σπανια< οι εππαγγελματιες τα βαρανε σε τιμες,Βρε κάτι μου θυμίζει εξωτερικά, κάτι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
Υ.Γ. Ελπίζω τα χρωμιομένα "σειρήτια" των προφυλακτήρων να βρίσκονται εύκολα! Στη συγκεκριμένη λείπει από τον μπροστινό προφυλακτήρα, στη δικιά μου, επίσης στον μπροστινό προφυλακτήρα, σα να έχει ξεκολλήσει λίγο σε ένα μικρό, εσωτερικό σημείο...
Μου άρεσε η περιγραφή σου, Αθώος...δυστυχως ειναι σπανια< οι εππαγγελματιες τα βαρανε σε τιμες,
καμια φορα εισαι τυχερος και πετυχαινεις καποιον πιο αθωο, και τα παιρνεις σε πολυ πολυ μικροτερη τιμη
Ωραία φυσικά η cx αλλά κ η bx καλή είναι, τούμπανο, οροφή φωτα ομίχλης ζάντες...φαίνεται καλό εξοπλισμό!
Ωραία φυσικά η cx αλλά κ η bx καλή είναι, τούμπανο, οροφή φωτα ομίχλης ζάντες...φαίνεται καλό εξοπλισμό!
εβρεχε ρε σεις, απλα εκει εχει σκεπαστρο...Τα υγρά πάντως στο δάπεδο , πολύ ύποπτα.![]()
Το ξέρω ότι η cx είναι δικιά σου Νικόλα!H CX βασικα ειναι δικια μου
Η ΒΧ, δεν φαινεται στην φωτο ειναι ταλαιπωρημενη. Ντιζελ, και παροτι παρακαρε εκει μετα απο μενα(την ειδα βγαινοντας απο το σουπερμαρκετ), κατεβηκε το πισω μερος της πολυ πολυ γρηγορα.
εβρεχε ρε σεις, απλα εκει εχει σκεπαστρο...
το BX διπλα παντως ηταν διεσελ Τrd κορυφη της γκαμαςΤο ξέρω ότι η cx είναι δικιά σου Νικόλα!![]()