- Reaction score
- 23.496
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Δεν κατάλαβες.. Για εκείνον προορίζεταιΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΩΤΑ!! ΧΑΧΑΧΑ![]()

Δεν κατάλαβες.. Για εκείνον προορίζεταιΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΩΤΑ!! ΧΑΧΑΧΑ![]()
Θα χαρώ Δημήτρη μου. Σκέψου το Σάββατο έκανα βόλτες με το 2cv μόνος μου. Διόνυσο, Άγιο Πέτρο, Πεντέλη και πίσωΓια αυτο θα πω.... πως ηταν το πρωτο πλυσιμο..του Νικολα στο αμαξι του...
Καλα τα πηγε... ο μικρος....
Ο ζανης ανοιξε..το καπο του clutch...και επαιζε...εμπρος ..πισω...απο εξω... και ο αλλος.. στο αλλο χτυπαγε... το φτερο..με οση δυναμη.. εχει... και του ελεγε....¨ ....και το ικο μου και...το ικο μου..."
Ωραια ηταν...χωρις καφε...(εγω ειχα..παντως) ειπαμε..τοσα...για πολωνια....για την φορμολη...που επανερχετε σιγα σιγα στα ματακια μου...για την αγορα..και που παει...για τον clutch..και κατι διορθωσεις... για το πως θα μεταφερω το σασι του αλλουvisa και τι θα το κανω......για φαγητο.... βαλαμε τον μικρο στην σκια... κατεβηκαμε..σε μια αποθηκη..και ειδαμε κατι ζαντες....ουφ..και κατι...ψιλα ακομα....χωρις να ανεβει σπιτι.. κιολας...αυτα...)
Αποστολε...τωρα....που το λες.... δικιο φιλε εχεις... πολυ..
Απλως αυτα δεν τα..εχουμε προγραμμα..εστειλε..μηνυμα..ουτε καν τηλ...¨εισαι..στον παππου?".....¨οχι... κατω την φορμολη πλενω!!....ελα..."
Για να καταλαβεις..πως...(επομενη φορα...και εκεινο τον καφε πριν πας..εγω μεσα φιλε...)
Yπαρχουν και τηλεφωνα!!!!!!!!!!Θα χαρώ Δημήτρη μου. Σκέψου το Σάββατο έκανα βόλτες με το 2cv μόνος μου. Διόνυσο, Άγιο Πέτρο, Πεντέλη και πίσω![]()
Θα πρέπει ο Κρόνος να φτιάξει ένα νέο θέμα για να βάλουμε το υλικόΓια να μην το ξεχασω το Π.Σ.Κ που μολις περασε θα μεινει στη μνημη μου
για τον τροπο που η ζωη μας χαριζει τις ευκαιριες της.
.....To story γνωστο πια! ο chrono περνει τηλεφωνο .....
Και ξαφνικα βρησκομαστε σε ένα υπογειο ..βλέπουμε πληρωνουμε περνουμε και φευγουμε.
Λιγες ωρες αργοτερα .....ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ 2CV ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ
ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...ο chrono γελαει.....!
Καλωσηρθε λοιπον στην ευρυτερη οικογενεια και καλοταξιδο!!View attachment 3721
σου ειπααα!!..........μαυρο δεν εχει ....πολύ σπανιο!!Και εγώ ψάχνω τιμόνι..και ο φίλος μας βάζει φώτο...κάθε χρόνο πάει..και.. τι κατάλαβα....
...Ευτυχώς ..που έβαλε τα στοιχεία και είδα πως δεν έχει...α...ρε....
![]()
οδηγος για να διαβαζεις αυτό που βλέπεις........δεν τα πουλάγανε αυτά......Και τι ειναι ρε το 1 & το 2 από τον τοίχο....
Χαιρομαι παντως γιατι το φατσομπουκι σε έχει κανει εξπερ...στην τεχνολογια και εμφανίζεσαι και από εδώ...
...Ε πες και βαλε απο τα πισω χρονια τα ωραια ...ολο και κατι θα εχω ξεχάσει....
2cv meeting γαλλια..........μια μοναδικη εκθεση από 2cvparts.........View attachment 6451 View attachment 6452 View attachment 6453 View attachment 6454 View attachment 6455 View attachment 6456 View attachment 6457 View attachment 6458