Κλοπή - Λευκό 5θυρο Toyota Starlet '95

nonos

Member
Reaction score
18.578
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Το αυτοκίνητο ανήκει σε νέο συνάδελφο που είναι η πρώτη του δουλεια και είναι εργαλείο για να πηγαινοέρχεται. Κλάπηκε χθες βράδυ από περιοχή Ζωγραφου. Πινακίδα ΥΧΙ-2153.
Ίδιο με το παρακάτω αλλά με τις ζάντες της δεύτερης φωτογραφιας. Από πάνω από τις ζάντες έχουν μπει ακτινωτά τάσια αλλά πολύ πιθανό να τα ξηλώσουν.
32678

32679

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
23.687
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Ελπίζω να βρεθεί, είναι κρίμα για τον άνθρωπο, αλλά απορώ. Με ποια λογική να κλέψει κάποιος ένα παλιό και φθηνό αυτοκίνητο που φαντάζομαι δεν έχουν και κάποια αξία τα ανταλλακτικά του..

nonos

Member
Reaction score
18.578
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Γύφτοι κλέβουν συγκεκριμένα παλαιά Toyota (starlet, Carina, corolla '90s) καθώς και Accent. Για δικούς τους λόγους και "μπούκες" με την όπισθεν με τα sedan κατεβάζοντας ρολλα καταστημάτων. Δυστυχώς δεν έχουμε ιδιαίτερες ελπίδες να βρεθεί. Πριν λίγες μέρες ακόμα ένα starlet βρέθηκε καμμένο στον Ασπρόπυργο.

minas

Member
Reaction score
2.601
Πόντοι
587
Ισχυει σε μεγαλο βαθμο αυτο που λεει ο νονος.Προσφατα εκλεψαν απο γνωστο κορολλα του 89,και μαλιστα δεν ηταν καν πολυ περασμενη ωρα.

Θυμαμαι παντως πριν καποια χρονια,μια νυχτα ειχα παρκαρει σε σημειο οπου η λαμπα της κολωνας ηταν καμμενη.Το πρωι,διαπιστωσα οτι καποιος ειχε προσπαθησει να παραβιασει την κλειδαρια...μαλιστα φαινεται οτι πρεπει να ηταν εντελως ασχετος,γιατι στην προσπαθεια του ειχε στραβωσει και την πορτα.Εβρισα λιγο,επισκευασα τη ζημια και το ξεχασα...μεχρι που μετα απο μερικες μερες,εμαθα πως επιασαν συμμορια ανηλικων που δρουσε στην περιοχη.Εκλεβαν,λεει,αυτοκινητα για να κανουν βολτα,και μαλιστα προτιμουσαν παλαιοτερα μοντελα,που δεν ειχαν αντικλεπτικη τεχνολογια..hmmm

Giorgos_81

Member
Reaction score
3.353
Πόντοι
697
Ελπίζω να βρεθεί, είναι κρίμα για τον άνθρωπο, αλλά απορώ. Με ποια λογική να κλέψει κάποιος ένα παλιό και φθηνό αυτοκίνητο που φαντάζομαι δεν έχουν και κάποια αξία τα ανταλλακτικά του..
Επειδή είναι παλαιότερα και ιαπωνικά, δεν έχουν ευκολα ανταλλακτικά, οπότε το διαλύουν και νατα.

Επίσης, πλαστογραφιες με ήδη ιδιόκτητο μοντελάκι που για κάποιο λόγο καταστράφηκε και το αντικαθιστουμε, και διάφορες άλλες εφαρμογές.

Αν κάποιος εμπλακεί στο θέμα, ανακαλύπτει πολλά που ούτε τα φανταζόταν.

Taskos

Member
Reaction score
2.595
Πόντοι
697
Από συνάδελφο έκλεψαν, σε διάστημα 6 μηνών, τρείς φορές, τις πινακίδες κυκλοφορίας.
Το αυτοκίνητο ήταν στην πυλωτή κάτω από το σπίτι του. :what:

Giorgos_81

Member
Reaction score
3.353
Πόντοι
697
.......
Επίσης, πλαστογραφιες με ήδη ιδιόκτητο μοντελάκι που για κάποιο λόγο καταστράφηκε και το αντικαθιστουμε, και διάφορες άλλες εφαρμογές.

Και για να μην μένει στον αέρα αυτό που ανέφερα το διευκρινίζω.

Ο ανηψιός, από την αδελφή μου τράκαρε το αυτοκίνητό της, σε κατάσταση ------> ανακύκλωσης. Ηταν ΠΟΛΥ τυχερός που δεν έπαθε ζημιά, αλλα το αυτοκίνητο ήταν ολική καταστροφή. Εψαχνες να βρείς ίσιο τομέα.

Μέσω του γερανού που το σήκωσε, κάποιος τους προσέγγισε για αγορά. Για να χρησιμοποιήσει κάποια μηχανικά μέρη. Εκπληξις μεν, αλλα, το έδωσαν.

Πέρασε καιρός, και μετά από κάποιο γεγονός, ( .....ελαφρό ατύχημα από τουριστικό πούλμαν , που ενημέρωσαν την αδελφή μου από την ασφάλεια του οτι αναλαμβάνει την ευθύνη μια και το κτύπησε ελαφρα ενω ήταν σταματημένο και δεν ήταν παρων ο οδηγός του για την συνενόηση ) απεκαλύφθη ότι το όχημα κυκλοφορούσε κανονικά, με τις πινακίδες κυκλοφορίας του μεν, αλλα πλαίσιο - μηχανή ήταν άλλα, μια και οι πινακίδες μόνον είχαν τοποθετηθεί σε ..................................κλεμμένο.

Πήρε χρόνο να αποδεσμευθει από την ευθύνη η αδελφή μου, μια και σε κάποια αρχεια του Υπουργείου, φαινόταν σκόμα σαν ιδιοκτήτρια, αρα αποδοχέας προϊόντος εγκλήματος, αλλά με άλλη διεύθυνση, όπου πήγαιναν τα αιτούμενα τέλη κυκλοφορίας.

Και το όχημα θεωρητικά είχε διαγραφεί, μια και είχε πουληθεί σαν "σίδερα", και με υπεύθυνη δήλωση. Αλλα δεν είχε περάσει υπουργείο για διαγραφή. Ετσι δούλευε τότε υποτίθεται. Το πήγαινε ο γερανός στον Χολαργό ή τον Σταυρό, έβλεπε ο μηχανολόγος τα νούμερα μηχανής - πλαισίου, και μετά.....κόβανε το ....σασί.

Και στην έρευνα ακολουθώντας τον αγοραστή, αποκαλύφθηκε ότι ο αγοραστής, είχε δηλώσει μετά από κάποιο διάστημα, ..............κλοπή, ότι του έκλεψαν δηλαδή το "σίδερο" από ενα οικόπεδο που το είχε αφήσει. Πλήρης οργάνωση. Για να χαθούν τα ίχνη.

Το κλεμμένο ήταν από Αθήνα, και το πλαστογραφημένο χρησιμοποιείτο στην επαρχία και όχι σε μεγάλη πόλη. Σύνηθες για τέτοιες περιπτώσεις μας είπαν. Και για αυτοκίνητα, αλλά περισσότερο για δίκυκλα. Εκεί, δεν γίνονται ερωτήσεις. Και μέχρι πριν κάποια χρόνια, πέρναγες ΚΤΕΟ και απο το ................σπίτι.

Αφού κατάφερε και ξέμπλεξε η αδελφή μου, δεν ξανα-ασχοληθήκαμε με το θέμα μεν, αλλα είδαμε μια πλευρα.

Η δεύτερη που βιώσαμε ήταν κλοπή τζιπ SUZUKI από την γειτονια, που βρέθηκε τελικα σε στόλο ενοικιάσεων σε νησί. Που είχε αγοραστεί υποτίθεται ΝΟΜΙΜΑ από την επιχείρηση από μάντρα μεταχειρισμένων.

Δεν λέω άλλα.

nonos

Member
Reaction score
18.578
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Επειδή είναι παλαιότερα και ιαπωνικά, δεν έχουν ευκολα ανταλλακτικά, οπότε το διαλύουν και νατα.
Όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με την περίπτωση αυτή.
Επίσης πραγματικά δεν περίμενα το παρών νήμα να εξελιχθεί σε "μέθοδοι νομιμοποίησης κλεμμένων"...

Παρακαλώ να κλειδωθεί και το θέμα. Εάν κάποιος εντοπίσει ή θέλει να αναφέρει κάτι ύποπτο, μπορεί να απευθυνθεί στην αστυνομία ή σε πμ σ εμένα μιας που άνοιξα το θέμα για να βοηθήσω το συνάδελφο.
Ευχαριστώ.

Last edited:

Giorgos_81

Member
Reaction score
3.353
Πόντοι
697
Όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με την περίπτωση αυτή.
Επίσης πραγματικά δεν περίμενα το παρών νήμα να εξελιχθεί σε "μέθοδοι νομιμοποίησης κλεμμένων"...

Παρακαλώ να κλειδωθεί και το θέμα. Εάν κάποιος εντοπίσει ή θέλει να αναφέρει κάτι ύποπτο, μπορεί να απευθυνθεί στην αστυνομία ή σε πμ σ εμένα μιας που άνοιξα το θέμα για να βοηθήσω το συνάδελφο.
Ευχαριστώ.
Προσωπικά, ανέφερα την πραγματική περίπτωση της αδελφής μου, που ναι, ήταν starlet, και ναι στην επαρχία εξυπηρετούσε ........μειονότητα.

Ηταν μια άποψη, το που ισως να κατευθύνθηκε το αυτοκίνητο, για ευρύτητα σκέψης. Το είπες εξ άλλου και εσύ.

Γύφτοι κλέβουν συγκεκριμένα παλαιά Toyota (starlet, Carina, corolla '90s) καθώς και Accent. Για δικούς τους λόγους και "μπούκες" με την όπισθεν με τα sedan κατεβάζοντας ρολλα καταστημάτων. Δυστυχώς δεν έχουμε ιδιαίτερες ελπίδες να βρεθεί. Πριν λίγες μέρες ακόμα ένα starlet βρέθηκε καμμένο στον Ασπρόπυργο.
Αν η ανάρτησή μου αλλοίωσε το νήμα, ας διαγραφεί. Ευχαριστώ.

Stargazer

Member
Reaction score
1.141
Πόντοι
437
Περιοχή
Καλαμαριά
Σήμερα τα ξημερώματα είδα καμένο μου φάνηκε σαν starlet πολύ κοντά στο κτήμα Γεροβασιλείου , θα ξαναπεράσω σε λίγο.
Το ξέρω είναι πολύ μακριά αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν χρησιμοποιήθηκε για έγκλημα

Stargazer

Member
Reaction score
1.141
Πόντοι
437
Περιοχή
Καλαμαριά
άκυρο, μέσα στο σκοτάδι έμοιαζε αλλά δεν ήταν

Top Bottom