.......
Επίσης, πλαστογραφιες με ήδη ιδιόκτητο μοντελάκι που για κάποιο λόγο καταστράφηκε και το αντικαθιστουμε, και διάφορες άλλες εφαρμογές.
Αν κάποιος εμπλακεί στο θέμα, ανακαλύπτει πολλά που ούτε τα φανταζόταν.
Και για να μην μένει στον αέρα αυτό που ανέφερα το διευκρινίζω.
Ο ανηψιός, από την αδελφή μου τράκαρε το αυτοκίνητό της, σε κατάσταση ------> ανακύκλωσης. Ηταν ΠΟΛΥ τυχερός που δεν έπαθε ζημιά, αλλα το αυτοκίνητο ήταν ολική καταστροφή. Εψαχνες να βρείς ίσιο τομέα.
Μέσω του γερανού που το σήκωσε, κάποιος τους προσέγγισε για αγορά. Για να χρησιμοποιήσει κάποια μηχανικά μέρη. Εκπληξις μεν, αλλα, το έδωσαν.
Πέρασε καιρός, και μετά από κάποιο γεγονός, ( .....ελαφρό ατύχημα από τουριστικό πούλμαν , που ενημέρωσαν την αδελφή μου από την ασφάλεια του οτι αναλαμβάνει την ευθύνη μια και το κτύπησε ελαφρα ενω ήταν σταματημένο και δεν ήταν παρων ο οδηγός του για την συνενόηση )
απεκαλύφθη ότι το όχημα κυκλοφορούσε κανονικά, με τις πινακίδες κυκλοφορίας του μεν, αλλα πλαίσιο - μηχανή ήταν άλλα, μια και οι πινακίδες μόνον είχαν τοποθετηθεί σε ..................................κλεμμένο.
Πήρε χρόνο να αποδεσμευθει από την ευθύνη η αδελφή μου, μια και σε κάποια αρχεια του Υπουργείου, φαινόταν σκόμα σαν ιδιοκτήτρια, αρα αποδοχέας προϊόντος εγκλήματος, αλλά με άλλη διεύθυνση, όπου πήγαιναν τα αιτούμενα τέλη κυκλοφορίας.
Και το όχημα θεωρητικά είχε διαγραφεί, μια και είχε πουληθεί σαν "σίδερα", και με υπεύθυνη δήλωση. Αλλα δεν είχε περάσει υπουργείο για διαγραφή. Ετσι δούλευε τότε υποτίθεται. Το πήγαινε ο γερανός στον Χολαργό ή τον Σταυρό, έβλεπε ο μηχανολόγος τα νούμερα μηχανής - πλαισίου, και μετά.....κόβανε το ....σασί.
Και στην έρευνα ακολουθώντας τον αγοραστή, αποκαλύφθηκε ότι ο αγοραστής, είχε δηλώσει μετά από κάποιο διάστημα, ..............κλοπή, ότι του έκλεψαν δηλαδή το "σίδερο" από ενα οικόπεδο που το είχε αφήσει. Πλήρης οργάνωση. Για να χαθούν τα ίχνη.
Το κλεμμένο ήταν από Αθήνα, και το πλαστογραφημένο χρησιμοποιείτο στην επαρχία και όχι σε μεγάλη πόλη. Σύνηθες για τέτοιες περιπτώσεις μας είπαν. Και για αυτοκίνητα, αλλά περισσότερο για δίκυκλα. Εκεί, δεν γίνονται ερωτήσεις. Και μέχρι πριν κάποια χρόνια, πέρναγες ΚΤΕΟ και απο το ................σπίτι.
Αφού κατάφερε και ξέμπλεξε η αδελφή μου, δεν ξανα-ασχοληθήκαμε με το θέμα μεν, αλλα είδαμε μια πλευρα.
Η δεύτερη που βιώσαμε ήταν κλοπή τζιπ SUZUKI από την γειτονια, που βρέθηκε τελικα σε στόλο ενοικιάσεων σε νησί. Που είχε αγοραστεί υποτίθεται ΝΟΜΙΜΑ από την επιχείρηση από μάντρα μεταχειρισμένων.
Δεν λέω άλλα.