Καφενείον "Το δικύλινδρο" (Bar)

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.324
Πόντοι
747
....επειδή κάποιες στιγμές μας τυχαίνουν απρόσμενα, προσωπικά θεωρώ ότι εφόσον είναι σαφές το τι παρουσιάζεται, το δημοσιεύουμε.
Δεν είναι όλες οι φωτό μας για διαγωνισμό ευκρίνειας μεν, αλλά, όταν κάτι σημαντικό / σπάνιο μας τυχαίνει στον δρόμο και προλαβαίνουμε, θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι χαρά για τους υπόλοιπους φίλους.

Αποψη προσωπική φυσικά, ενός σχετικά "νέου", που χαίρεται όταν βλέπει τα "τυχερά" που βρίσκουν οι υπόλοιποι φίλοι. :thumbs:

Taskos

Member
Reaction score
3.405
Πόντοι
777
Ισχύει η παλαιότερη σύστασή μου ειδικά για τον Nikephoros για τοποθέτηση on board in-car camera.

Προσωπική άποψη:
Από την μία οι φλου φωτογραφίες κουβαλάνε έναν χαριτωμένο κατασκοπευτικό-ηδονοβλεπτικό αέρα αλλά από την άλλη οι κουνημένες-ασαφείς γίνονται εκνευριστικές.

Last edited:

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.324
Πόντοι
747
Ειναι μία σωστή προσέγγιση, αλλά όχι για να καταγράφει μόνο σπάνια ή παράξενα οχήματα. Αλλά για κρίσιμες καταστάσεις.

Φίλος, πριν χρόνια, έτυχε να κατηγορηθεί για θάνατο μοτοσυκλετιστή, που άλλος τον κτύπησε και τον πέταξε στο πίσω μέρος του οχήματος του στην Λ. Αλεξάνδρας.
Technology freak ο φίλος, είχε εγκαταστήσει εμπρός και πίσω κάμερες, και βάσει αυτών, φάνηκε η πραγματικότητα ότι εκείνος ήταν σταματημένος σε φανάρι, μπροστά στην ΓΑΔΑ, όταν το άλλο όχημα εκσφεντόνησε τον άτυχο αναβάτη στο πίσω μέρος του σταματημένου οχήματος .

Οι on - board κάμερες ειναι κάτι χρήσιμο που το είχα σκεφτεί σοβαρά και εγώ μετά το περιστατικό, αλλά, μέχρι να το αποφασίσω, το ξέχασα κιόλας.

minas

Member
Reaction score
2.962
Πόντοι
667
Αν πρεπει να βαλουμε μια φωτογραφια ,τραβαμε μια ΚΑΛΗ φωτογραφια αλλιως να δουμε τι..
Παλι καλα που διευκρινιστηκε εγκαιρως,γιατι μολις χτες πετυχα μια παρατημενη CX και την τραβηξα με κοντρα ηλιο και κακης ποιοτητας κινητο.Ημουν ετοιμος να την ανεβασω,αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ προλαβα και διαβασα το παραπανω.:heat:
Αλλωστε,πιθανολογω οτι θα την εχει ηδη ο νονος σε δικη του φωτογραφια,καλυτερης ποιοτητας..:ninja:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.533
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Πριν από λίγο καιρό πέτυχα μια 190SL σε εκπληκτική κατάσταση, στην παραλία Μαραθώνα. Περπατούσα στην παραλία και με πέρασε από πίσω. Μέχρι να ενεργοποιηθεί η κάμερα μου, απομακρύνθηκε και δε βγήκε καλή η φωτιγραφια. Είναι πραγματικά αξιόλογο και θαυμαστό να βλέπεις να υπάρχει ένα τέτοιο αυτοκίνητο στην Ελλάδα. Τίθεται το ερώτημα όμως, να ανέβαζα τη φωτογραφία, ή όχι; Να κατέγραφαν αυτήν τη θαυμαστή στιγμή, ή όχι; Έτσι και σήμερα με το CRX vtec, αυθεντικότατο και με υπέροχο μπλε χρώμα, το οποίο απομακρύνθηκε από εμένα επειδή με έπιασε φανάρι. Ένα αυτοκίνητο που σημάδεψε τη δική μας γενιά στα εφηβικά μας χρόνια. Να τι ανέβαζα, ή όχι; Δεν υπήρχε κάποιος ψυχαναγκασμός, ούτε η ανάγκη για κάποια "likes", βέβαια. Όπως όταν ανέβασα τις φωτογραφίες της E34 και της Giulia, οι οποίες μου αρέσουν και εμένα πάρα πολύ, αλλά όταν τις ανέβασα ήξερα ότι ιδιαίτερα ένας πολύ αγαπητός μας φίλος θα χαιρόταν ιδιαίτερα! Εάν δεν ήταν καλές, να μην τις ανέβαζα; Απλώς ρωτάω, δε διαφωνώ με τίποτα.
Καταλαβαίνω αυτό που έγραψε ο Χρήστος αλλά η άποψη μου είναι, όπως την ξαναέγραψα, ότι ασφαλώς και θα ήθελα να δω την φωτογρφία ανεξαρτήτου ποιότητας. Δεν έχω καμία αντίρρηση και προτρέπω τους πάντες να το κάνουν. Άλλωστε τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει η πολυτέλεια του να καδράρει κάποιος με την ησυχία του και να τραβήξει την φωτογραφία. Απολύτως κατανοητό έχει τύχει σε όλους μας.
Όταν φυσικά υπάρχει χρόνος και άνεση καλό είναι να τραβάμε καθαρή φωτογραφία γιατί προσωπικά πολλές φορές έχω θαυμάσει, περισσότερο και από το ίδιο το αυτοκίνητο, τον περιβάλοντα χώρο ειδικά σε φωτογραφίες από την περιφέρεια.

Stargazer

Member
Reaction score
1.766
Πόντοι
457
Περιοχή
Καλαμαριά
Τα κοχτειλς είναι καλύτερα , που είναι και τι μουσική παίζει;

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.533
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Στη Θεσσαλονίκη ξέρουμε από κοκτέηλ.

View attachment 34913

Και μάλιστα το μαγαζί λέγεται "Φλάντζα"
Απίθανος, μπράβο στο μάγκα.
DS λείπει βέβαια :ninja:

visa chrono

Member
Reaction score
27.891
Πόντοι
1.607
Να συντονιστεις με τον φιλο μας μας τον Αποστολο @Pierre Boulanger
Δεν ειναι πρωτη φορα παντως που πιανει αυτο το νουμερο εαν εγινε τωρα αυτο το διαστημα ..
Και πριν 2 χρονια αντοιστιχα νουμρα ειχε ιδιο αυτοκινητο.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.533
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Να συντονιστεις με τον φιλο μας μας τον Αποστολο @Pierre Boulanger
Δεν ειναι πρωτη φορα παντως που πιανει αυτο το νουμερο εαν εγινε τωρα αυτο το διαστημα ..
Και πριν 2 χρονια αντοιστιχα νουμρα ειχε ιδιο αυτοκινητο.
:lol:
Σε πρόλαβα @traffic

maxtsif

Member
Reaction score
4.221
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη

ami8_gs_ds_bx

Member