- Reaction score
- 18.163
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Δεν έχω λόγια πλέον για την ευρηματικότητα και το ταλέντο του Έλληνα φανοποιου...
Τι ακριβως ειναι αυτο ; σαν μουρη w116 σε w114;Δεν έχω λόγια πλέον για την ευρηματικότητα και το ταλέντο του Έλληνα φανοποιου...
Ναι το πλαίσιο είναι 114 και έχει προσθέσει μάσκα - φώτα, μπρός πίσω, από 116.Τι ακριβως ειναι αυτο ; σαν μουρη w116 σε w114;
Πραγματι, το 1.6 ειναι καπως υπερβολλικο ισως για πρωτο, στην οικογενεια εχουμε ενα απλο saxo 1.1 οποτε αναρωτιομουν εαν υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα απ το 1.1 στο 2 πορτο 1.4Για το 1.4 ρώτησε με 75 ch. Όχι το 16s με τα 120ch
Έχω αλλάξει πολλά αυτοκίνητα στην ζωή μου......
Επειδη ειμαστε ιδιοκτητες saxo(απλου,οχι vts),γενικα εχω καλα λογια να πω.Ειναι αμαξι με φτηνα ανταλλακτικα,ευκολο στο χειρισμο και στις επισκευες,και αρκετα ευχαριστο στην οδηγηση....ισως τοσο ευχαριστο,που θα προδιεθετε εναν νεαρο να το φτασει στα ορια του(αν αυτο εννοει ο συμφορουμιτης απο πανω).Αλλα αυτο ειναι και στην ιδιοσυγκρασια του καθενος.
Πρόσθεσε και την αίσθηση απομόνωσης που σου δημιουργεί η ηχομόνωση και η έλλειψη κραδασμών και τα ελαφριά σε αίσθηση χειριστήρια-ποδωστήρια και όλες τις ανέσεις που παρέχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα.Έχω αλλάξει πολλά αυτοκίνητα στην ζωή μου.
Και το κάθε ένα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
Ένα καλό πλαίσιο, σου δίνει αίσθηση ασφάλειας, και μπορεί να παρασυρεσαι, ασχέτως αν έχεις και εμπειρία.
Το 1994, με το νεο μου τότε, γλυστραγα σε μια στροφή / πλατεία στην Ηλιούπολη. Πέρασαν μέρες μέχρι να καταλάβω ότι εισερχομουν με 80 αντί 60, γιατί στο πλαίσιο εκείνο, δεν καταλαβαινες την ταχύτητα.
Αυτό είναι συχνό φαινόμενο με τις συνεχείς βελτιώσεις των πλαισίων / αναρτήσεων.
Πρόσφατα, οδήγησα για πρώτη φορά και νύκτα το εταιρικό αυτοκίνητο του γιου. Από Λιτόχωρο Κατερίνης - Αθήνα.
Κάποια στιγμή, έριξα μια ματιά στο καντράν, και......... έκπληξη. Πήγαινα με 160, που σχεδόν πάντα δεν ξεπερνώ τα 120-130.
Το πάτημα και η αίσθηση που μου άφηνε ήταν τα 130.
Αυτό εννοώ ότι έναν άπειρο, ένα καλό πλαίσιο μπορεί να τον παρασύρει σε συνθήκες που δεν έχει εμπειρία να ανταποκριθεί.