Τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια για το κείμενο που έγραψες. Συνέχισε να οδηγείς όπως οδηγείς, εσύ είσαι ο σωστός και αυτοί οι ηλίθιοι. Με τον τρόπο σου μειώνεις δραστικά τις πιθανότητες να συμβεί κάτι σε σένα και την οικογένειά σου. Κάποτε πρέπει να αντιληφθούμε ΟΛΟΙ με πρώτους τους ταγούς αυτής της χώρας ότι η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.Σήμερα σκοτώθηκε ένα κοριτσάκι 12 ετών στην Καλλιθέα, καθώς έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Χθες έχασε ένας τον έγεχο του αυτοκινήτου του, χτύπησε σε μία κολώνα, έπιασε φωτιά, αυτός και η συνοδηγός του πρόλαβαν να βγουν, αλλά η νέα κοπέλα στο πίσω κάθισμα απανθρακώθηκε... Χθες ήταν το μνημόσυνο της πεθεράς μου και στους τάφους έβλεπα το Λάμπρο, το Βαγγέλη, το Χρήστο, την Άντζελα, τη Βίκυ, τη Σωτηρία.... (και τόσα άλλα ονόματα που δεν τα θυμάμαι), 19-24 ετών όλοι. Κάθε μέρα έχουμε "Τέμπη" στους δρόμους, αλλά κανείς δε μιλάει για αυτό. Δεν είδα ποτέ την Τροχαία να κάνει περιπολίες για επικίνδυνη οδήγηση, για ασέβεια στην οδήγηση, για προκλητική συμπεριφορά, κ.λ.π.
Πριν από λίγες ημέρες σταμάτησα να χρησιμοποιώ τον Κηφισό, όπως πριν από αρκετά χρόνια σταμάτησα να χρησιμοποιώ την παραλιακή. Κουράστηκα να φέρομαι με τόση ευγένεια και να μου κάνουν συνέχεια σφήνες για να με πετάξουν έξω από το δρόμο, να σκοτώσουν τις 2 ψυχές που έχω μέσα στο αυτοκίνητο (τη γυναίκα μου και την έφηβη κόρη μου) για να "περάσουν πρώτοι". Κουράστηκα πραγματικά να κάνω πάντα χώρο να περάσουν πρώτα οι άλλοι και να με βρίζουν με τις χειρότερες βρισιές, μπροστά στο παιδί μου.
Ζούμε κατά τύχη, όπως είχε πει ο Ιαβέρης και κανείς δεν κάνει τίποτα. Η Ελλάδα πεθαίνει στην άσφαλτο αλλά εμείς, influencers, survivor, likes στο facebook, followers, τζόγος ακόμα και από το κινητό όπως περπατάμε, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ κ.λ.π. και τέλος... εκλογές...
Αισθάνομαι το ίδιο τρόμο κάθε φορά που βάζω τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο. Έφριξα με το χθεσινό συμβάν όπως φρίττω κάθε φορά που κυκλοφορώ με το αυτοκίνητο και βλέπω να μην υπάρχει κόκκινο φανάρι για το 99% των δικυκλιστών, κράνος ούτε για δείγμα και στον δρόμο κάτω από το σπίτι μας που ακούω αυτοκίνητα νε περνάνε με αδιανόητες ταχύτητες κάθε βράδυ (και όχι μόνο) σαν να γίνονται δοκιμαστικά της F1Σήμερα σκοτώθηκε ένα κοριτσάκι 12 ετών στην Καλλιθέα, καθώς έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Χθες έχασε ένας τον έγεχο του αυτοκινήτου του, χτύπησε σε μία κολώνα, έπιασε φωτιά, αυτός και η συνοδηγός του πρόλαβαν να βγουν, αλλά η νέα κοπέλα στο πίσω κάθισμα απανθρακώθηκε... Χθες ήταν το μνημόσυνο της πεθεράς μου και στους τάφους έβλεπα το Λάμπρο, το Βαγγέλη, το Χρήστο, την Άντζελα, τη Βίκυ, τη Σωτηρία.... (και τόσα άλλα ονόματα που δεν τα θυμάμαι), 19-24 ετών όλοι. Κάθε μέρα έχουμε "Τέμπη" στους δρόμους, αλλά κανείς δε μιλάει για αυτό. Δεν είδα ποτέ την Τροχαία να κάνει περιπολίες για επικίνδυνη οδήγηση, για ασέβεια στην οδήγηση, για προκλητική συμπεριφορά, κ.λ.π.
Πριν από λίγες ημέρες σταμάτησα να χρησιμοποιώ τον Κηφισό, όπως πριν από αρκετά χρόνια σταμάτησα να χρησιμοποιώ την παραλιακή. Κουράστηκα να φέρομαι με τόση ευγένεια και να μου κάνουν συνέχεια σφήνες για να με πετάξουν έξω από το δρόμο, να σκοτώσουν τις 2 ψυχές που έχω μέσα στο αυτοκίνητο (τη γυναίκα μου και την έφηβη κόρη μου) για να "περάσουν πρώτοι". Κουράστηκα πραγματικά να κάνω πάντα χώρο να περάσουν πρώτα οι άλλοι και να με βρίζουν με τις χειρότερες βρισιές, μπροστά στο παιδί μου.
Ζούμε κατά τύχη, όπως είχε πει ο Ιαβέρης και κανείς δεν κάνει τίποτα. Η Ελλάδα πεθαίνει στην άσφαλτο αλλά εμείς, influencers, survivor, likes στο facebook, followers, τζόγος ακόμα και από το κινητό όπως περπατάμε, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ κ.λ.π. και τέλος... εκλογές...
Παρακαλώ!, Συγνώμη για το λάθος νήμα! Το έβαλα εδώ γιατί νόμιζα ότι έχουν ξαναμπεί στο παρελθόν!done