- Reaction score
- 2.741
- Πόντοι
- 557
.... ζηλεύωωωωωωω
Ποιος Αγγελόπουλος; Δεν υπάρχει Αγγελόπουλος, μόνον KostasX υπάρχει.Ενα βιντεο απο το καλοκαίρι που μας πέρασε με το 2Cv εξερευνώντας την Βόρεια Ελλάδα!
Χαχαχαχαχα!! Η κοπέλα μου το έφτιαξε φίλε Γιώργο! Εγώ μόνο για μονοπλανα είμαιΠοιος Αγγελόπουλος; Δεν υπάρχει Αγγελόπουλος, μόνον KostasX υπάρχει.
Υπέροχο![]()
πλησιάζει άνοιξη....... ζηλεύωωωωωωω
Μέσα στην σκέψη μου είσαι ! Σήμερα, με 18 βαθμούς όξω, βγήκα και αγκάλιασα το αγαπημένο μου, και άρχισα να κάνω σκέψεις για το πότε πρέπει να ξαναξεκινήσω !πλησιάζει άνοιξη...
Φυσικά και θα τα καταφέρεις... Μόνο θετικές σκέψεις κάνουμε...Τι σου λείπει από ανταλλακτικά?Μέσα στην σκέψη μου είσαι ! Σήμερα, με 18 βαθμούς όξω, βγήκα και αγκάλιασα το αγαπημένο μου, και άρχισα να κάνω σκέψεις για το πότε πρέπει να ξαναξεκινήσω !
Καταγραφή εναπομενουσών εργασιών, Παναϊαν μου !
Κατάστρωση σχεδίου δράσης, από που ξεκινάω, που τελειώνω.
Που θα χρειαστώ βοήθεια και που όχι.
Ανταλλακτικά και ...........χρήματα !
Με το S/M να είναι πλέον 20-25 % παραπάνω από ότι ήταν, .........μαυρίλα στον ορίζοντα.
Αλλά, πριν βγεί έστω και ο μισός Μάρτης, δεν ανοίγω υπαίθριο "γκαράζ", μην φάμε πάλι κανένα χιόνι και μου κρυώσει το 2CV. Ειναι και ο @KostasX μακρυά μου. Ατυχώς.
Και θεωρητικά, θα πρέπει να είμαι έτοιμος μέσα-τέλη Ιουνίου, να πάω στο νησί από Ιούλιο. Αυγουστο απολύεται και ο φαντάρος, ένα μήνα πριν παίρνει άδεια, οπότε απελευθερώνομαι πλήρως από τις υποχρεώσεις πλυσιμάτων-μαγειρεμάτων-γυαλισμάτων.
Αντε να δούμε ! Θα τα καταφέρω ?
Κώστα, απαντώ στο νήμα της επαναφοράς, για να μην τρώω χώρο εδώ, και είμαι και εκτός θέματος.Φυσικά και θα τα καταφέρεις... Μόνο θετικές σκέψεις κάνουμε...Τι σου λείπει από ανταλλακτικά?
Υπέροχο κ. Αγγελόπουλε, εεε Κώστα ήθελα να γράψω. Μου χάλασες μόνο το κάδρο που καλό θα ήταν να είναι κάθετο και όχι οριζόντιοΕνα βιντεο απο το καλοκαίρι που μας πέρασε με το 2Cv εξερευνώντας την Βόρεια Ελλάδα!
Αν θυμάμαι καλά, έχει ξανααναρτηθεί.Θεωρω πως αυτη ειναι η καταλληλοτερη ενοτητα για κατι τετοιο..παρ ολα αυτα,αν η δημοσιευση μου θεωρειται οτι προσβαλει τον παροντα ιστοτοπο,παρακαλω οπως διαγραφει παραυτα,χωρις να φαω μπαν..
![]()
Fiat Coupe '96 2.0 16v - Car.gr
ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΗΜΑ 2023.Καροτσα 165.Λαδια_φιλτρα+βενζινης 164.Γενική του "γνωστου μοτέρ" στις 151.Σετ...www.car.gr
''Κοιμισοsport...Κοπροsport να μην μπουν στον κοπο το αυτοκίνητο είναι πληρωμενο... Σαβουροεμπορομαντραδες...συνεργειοξερολες...κορδομενοsport...πλυσιματιες...αγροτοSUVολατρες να μην ενοχλουν.Γενικα δεν βγάζει ζημιές εκτός κ αν κάνα παλιό μαστοράκι της peugeot σε συμβουλέψει να το πας 10 Χιλ χωρίς τρόμπα λαδιου....κ μετά αφού το έχεις φτιαξει...το άλλο το νέο μαστορακι-με προτιμηση-εφεση στα γερμανο-ιαπωνικα σε συμβουλεψει να το ξανακανεις...''
![]()
Έχεις δίκιο Χρήστο, θα γίνει μόλις βρω λίγο χρόνοΑποστολη,
Μηπως να καθαριστει λιγο το θεμα Αγοραπωλησιες - Οχηματων, Buy & sell vehicles?
Μ εξαιρεση του τελευταιου 12μηνου εχει παλιες που μπορουν να μεταφερθουν σε αυτες που ολοκληρωθηκαν πχ.
epitelous kati endiaferon kai poiotiko apo tin Citroen