Καφενείον "Το δικύλινδρο" (Bar)

nonos

Member
Εγγραφή
30 Νοεμβρίου 2012
Μηνύματα
7.514
Reaction score
16.567
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Άμα σου ότι μήνες τώρα ολο περνάω και όλο λέω να το φωτογραφίσω και μια το ένα μια το άλλο.. :chair::O
 

ami8_gs_ds_bx

Member
Εγγραφή
31 Δεκεμβρίου 2013
Μηνύματα
1.529
Reaction score
3.557
Πόντοι
777
Age
47
Άμα σου ότι μήνες τώρα ολο περνάω και όλο λέω να το φωτογραφίσω και μια το ένα μια το άλλο.. :chair::O
Ρε Νονέ ερωτευμένος είσαι; :lol: Ευτυχώς που γύρισε εγκαίρως ο traffic και γίναμε γνωστές της παρουσίας του.
 

visa chrono

Member
Εγγραφή
1 Δεκεμβρίου 2012
Μηνύματα
12.737
Reaction score
26.032
Πόντοι
1.487

Stargazer

Member
Εγγραφή
10 Νοεμβρίου 2021
Μηνύματα
607
Reaction score
749
Πόντοι
367
Age
37
Περιοχή
Καλαμαριά
Κύριοι οποίος έχει ασφαλιστή που μπορεί να ασφαλίσει 2cv με κάλυψη πυρός κλοπής φυσικών καταστροφών να μου πει με πμ γιατι πολλά νεύρα
 

Giorgos_81

Member
Εγγραφή
10 Μαρτίου 2022
Μηνύματα
1.105
Reaction score
2.741
Πόντοι
557
Age
49
Κύριοι οποίος έχει ασφαλιστή που μπορεί να ασφαλίσει 2cv με κάλυψη πυρός κλοπής φυσικών καταστροφών να μου πει με πμ γιατι πολλά νεύρα
Πολλά ζητάς !

Οι ασφάλειες βασίζονται στην εμπορική αξία κάθε "πράγματος", και ένα τέτοιο, τι αξία έχει ? Οχι πόσο το κοστολογείς εσύ, αλλά αυτοί από τους πίνακες που έχουν.

Μετά, τι ασφάλεια κλοπής να κάνει ένα αυτοκίνητο που "ανοίγει" με το .....τίποτα ? Αέρας να φυσήξει, ....άνοιξε. Θα βάλεις συναγερμούς ? Αντικλεπτικά συστήματα ? GPS εντοπισμού ?

Εγώ, είχα "μικτή", με πλήρεις καλύψεις στο άλλο, το καλό, και όταν είδα την αξία που υπολόγιζαν, δηλαδή το ποσό που θα μου έδιναν ( ...και αν, μια και υπολογίζουν και παλαιότητα ! ), σε περίπτωση ζημιάς, δεν θα έφτανε να καλύψει ούτε το ένα φανάρι. Και διέκοψα.

Ετσι και δαύτοι. Εσύ νομίζεις πιθανόν, ότι αν πάθει κάτι, φωτιά, κλοπή, φυσική καταστροφή, θα σε αποζημιώσουν με ένα .........καινούργιο. Αλλά, εδώ λανθάνεις.

Θα σου πρότεινα να το εξετάσεις και όταν κατανοήσεις τις συνθήκες μιας τέτοιας ασφάλισης, πιστεύω ότι θα αναθεωρήσεις, και θα κάνεις την ελάχιστη απαιτητή προκειμένου να είσαι νόμιμος. Και όλα τα άλλα, θα τα φροντίζεις εσύ. Στάθμευση σε κλειστό χώρο, συντήρηση του κυκλώματος βενζίνης, κλπ.

Και αν είσαι σε επαρχία, οι πιθανότητες κλοπής μειώνονται σε σχέση με την ελεύθερη στάθμευση σε μεγάλη πόλη, ( όπου βρώ ), ειδικά σε κάποιες πιο υποβαθμισμένες περιοχές.

Κάποτε που πήγαινα επίσκεψη σε συγκεκριμένη περιοχή, μου το είχαν ανοίξει μερικές φορές, ( με σκουπόξυλο από την κουκούλα στο απέναντι παράθυρο ), και έψαχναν το ράφι, πήραν το ασημένιο "φυλακτό", τον φακό , κλπ.

Επίσης, σε στάθμευση σε περιοχή με πολυκατοικίες, με τα αποτσίγαρα που πετάνε από τα μπαλκόνια, είχα τρύπες στην κουκούλα. Ευτυχώς , ΔΕΝ λαμπάδιασε.

Ολα αυτά τα ξέρουν οι ασφαλιστικές, και .........απέχουν.

Αυτές είναι οι εμπειρίες και οι απόψεις μου.
 
Top Bottom