- Reaction score
- 3.556
- Πόντοι
- 777
ΝΑΙΜήπως να αναθεωρήσουμε κάποιοι (και εγώ από τους πρώτους) για την αισθητική των Citroen του Henri Chapron???
ΝΑΙΜήπως να αναθεωρήσουμε κάποιοι (και εγώ από τους πρώτους) για την αισθητική των Citroen του Henri Chapron???
Πως το εννοείς Νικόλα?Μήπως να αναθεωρήσουμε κάποιοι (και εγώ από τους πρώτους) για την αισθητική των Citroen του Henri Chapron???
Είναι αναμφίβολα υποκειμενικό, αλλά η οπτική γωνία της συγκεκριμένης εικόνας εμένα προσωπικά μου φανερώνει ένα πανέμορφο αυτοκίνητο. Και ίσως όταν βλέπουμε από κοντά κάποιο αυτοκίνητο για 1η φορά, ή μία καλύτερη φωτογραφία του, αναθεωρούμε πλήρως την άποψή μας για αυτό (όπως είχε γίνει και με εμένα με την αρνητική έννοια, όταν είδα μία Gullwing μπροστά μου με το πίσω μέρος σαν "πατάτα"). Αυτό ακριβώς εννοούσα λέγοντας ότι ίσως, μήπως, κάποιοι αναθεωρήσουμε την "απέχθειά" μας για τα σχέδια του Chapron με τις, ομολογουμένως πολλές φορές, περίεργες αναλογίες.Πως το εννοείς Νικόλα?
Συνεχίζει να μην μου αρέσουν πάντως
Το ένοισα αυτό που λες με ένα Tesla Model Y που οδήγησα πρόσφατα.. Τρέλα..θέλει απίστευτη προσοχή και σύνεση είτε λόγω της κίνησης, είτε λόγω πιθανής μετατόπισης των εσωτερικών οργάνων του σώματος από τις επιταχύνσεις! (σου έρχεται πονοκέφαλος!).
Βγήκε για παραγγελίαCITROEN 2 CV - THE ICON OF THIRTY GLORIOUS
With this car, the PLAYMOBIL brand meets the demand of many French people!
A real social phenomenon, the 2 CV is also part of the very closed circle of cars that entered history. The Citroën 2CV is perhaps the most famous French car in the world. It's no longer a car, it's an icon! Everyone knows the 2CV, it's one of the most well-known French symbols.
Imagined in the midst of the Popular Front, the 2-HP project is pushed back by World War II to finally be presented at the 1948 Automobile Show, in the midst of reconstruction.
With many evolutions but no revolutionary transformation for over 40 years, the 2HP remains a separate case in the automotive world. His story is intimately linked to mutations in society and mindsets of the Glorious Thirtys. This iconic figure continues to hit the streets thanks to passionate clubs.
PLAYMOBIL® Reference: 70640
Release Date: February 2023
From the 2023 catalog
#playmoinfo #playmobil #playmobilforever #citroen #2cv #2cvcitroen
View attachment 28031
νομίζω επίσημα θα είναι διαθέσιμο τον ΜάρτηΒγήκε για παραγγελία
Citroën 2CV - 70640 | PLAYMOBIL®
PLAYMOBIL® Spielsets direkt beim Hersteller kaufen: Citroën 2CV | made in Germanywww.playmobil.de
Κ εγώ από Ελλάδα, θα κάνω υπομονή μέχρι τον ΜάρτιοΑπό το link που έβαλα το αγοράζεις πάντως αν θέλεις.
Θα περιμένω να έρθει Ελλάδα