- Reaction score
- 17.338
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Ουσα η τελευταια μεγαλη citroen που ηρθε στην Ελλαδα σε αριθμους τετοιους ωστε να μπορείς να τη δεις στο δρομο με μια συχνοτητα ενος ακριβου supercar αλλα οχι μαζικα παντα ειχα την απορια ποσες να ηταν. Η απορια μου αυτη πριν χρονια λυθηκε μεσω μιας πηγης που την κρινω αξιοπιστη χωρις ωστοσο να μπορω να αποδειξω την πραγματικοτητα. Ο αριθμος ειναι 368 μεσω του ελληνικου δικτυου εκ των οποιων 2 ηταν break λεει η πηγη.
Σε αυτο το νημα θα προσπαθησω να δημοσιευσω όλες όσες είχα εντοπισει ειτε ο ιδιος με φωτογραφια, ειτε σε φωτογραφιες τριτων ειτε ακομα και χωρις φωτογραφια (πολυ λιγες) αλλα εχοντας δει με τα ματια μου.
Μην αναρωτιεστε το νοημα ολου αυτου... πρωτον δε βγαινει ακρη με εμενα
και δευτερον είναι ώραιο να αναθερμάνουμε το ενδιαφέρων μας για τις κλασσικές citroen.
1) 2.0i , Φωτογραφια δικη μου απο το 2009. Το αυτοκινητο ηταν στην Αγια Παρασκευη.
Σε αυτο το νημα θα προσπαθησω να δημοσιευσω όλες όσες είχα εντοπισει ειτε ο ιδιος με φωτογραφια, ειτε σε φωτογραφιες τριτων ειτε ακομα και χωρις φωτογραφια (πολυ λιγες) αλλα εχοντας δει με τα ματια μου.
Μην αναρωτιεστε το νοημα ολου αυτου... πρωτον δε βγαινει ακρη με εμενα

1) 2.0i , Φωτογραφια δικη μου απο το 2009. Το αυτοκινητο ηταν στην Αγια Παρασκευη.
Last edited: