- Reaction score
- 26.139
- Πόντοι
- 1.487
Παρε παρε παρε ..Εγώ προς mini countryman όλο κ πιο πολύ μου αρέσει! Με την έκπτωση 21χιλ καινούργιο, ίσως κ το fiat 500x, κ σαν τρίτη επιλογή ρενο captur η πεζό 2008!
Παρε παρε παρε ..Εγώ προς mini countryman όλο κ πιο πολύ μου αρέσει! Με την έκπτωση 21χιλ καινούργιο, ίσως κ το fiat 500x, κ σαν τρίτη επιλογή ρενο captur η πεζό 2008!
Συμβαδίζει κ με το nickname σουΜε τις καθημερινές διαδρομές που κάνω, σπίτι - δουλεία - σχολείο - σπίτι, ένα Ami είναι ότι πρέπει
Δικος μου εισαι συ.. κι εγω απο κατω προς τα πανω τα κοιταω για ν αποφασισω...Την τελευταία φορά που ήμουν για σέρβις, σε διπλανό δικόλονο ήταν ανεβασμένο ένα C5 aicross.
Κοιτούσα και το δικό μου από κάτω, κοιτούσα και το καινούργιο... άσε καλύτερα...
Μέχρι τα τελευταία C5 - C6 καλά είμαστε.
Γιατί όχι; Κι εγώ τις κοντινές διαδρομές, παιδικός σταθμός, ψώνια κλπ, με το 1100 τις κάνω.Με τις καθημερινές διαδρομές που κάνω, σπίτι - δουλεία - σχολείο - σπίτι, ένα Ami είναι ότι πρέπει
Απο τους πρωτους μονο καθως ηταν πρωτολειο και πιστο σε καποιες καλες αρχες. Συμφωνω.Ισως αγόραζα έναν μεταχειρισμένο κάκτο, αν μετράει.
Με κάκτο έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα σαν νοικιασμένο, και είναι συμπαθέστατος και πολύ πρακτικός. Το μόνο εκνευριστικό είναι η κεντρική οθόνη, και το γεγονός ότι τα πάντα (από καλοριφέρ μέχρι start / stop) τα κάνεις μέσω αυτής.Ισως αγόραζα έναν μεταχειρισμένο κάκτο, αν μετράει.
H Ami ή gs ή ds ή bx θα ήθελες και λογικό μου φαίνεταιΜε τις καθημερινές διαδρομές που κάνω, σπίτι - δουλεία - σχολείο - σπίτι, ένα Ami είναι ότι πρέπει
Είμαστε 2 στο φόρουμ κάτοχοι C4 Picasso Diesel!Μια C4 Picasso diesel δεν θα με χάλαγε καθόλου.