Η ιστορία του 2CV cross στην Ελλάδα

nonos

Member
Reaction score
23.886
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Υπήρχε (μπορεί να υπάρχει ακόμα) ένα συνεργείο Citroen στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή αεροδρομίου μέσα στα χωράφια που το είχε ο παππούς και ο ξάδερφος ενός συμμαθητή μου. Είχα πάει εκεί το 2002 η το 2003 , είχαν μια αυλή γεμάτη παλιά citroen και αγωνιστικά 2cv. Μου είχε πει ο συμμαθητής ότι είχε βίντεοκασσετα με τον παππού του να τρώει τούμπες σε κάποιον αγώνα με το 2cv. Πέρσι το καλοκαίρι προσπάθησα να το ξαναβρώ μετά από 18 χρονια αλλά δεν έβγαλα άκρη γιατί από χωράφια έγιναν όλα ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Αν θυμάμαι καλά τον ξάδερφο του τον λένε Αντώνη. Αν κάποιος έχει πληροφορίες ας μου πει.
Δεν προλαβα να το επισκευθω το συγκεκριμενο συνεργειο.. δε μπορει να ειναι αλλο... το ειχε επισκεφθει φιλος καλος και φωτγοραφιες ειχαν κυκλοφορησει στο διαδικτυο πριν 12-14 χρονια και συγκεκρινα στον ιστοτοπο 4tforum τοτε.. μη μπεις στον κοπο το hosting δεν κραταει τοσα χρονια δυστυχως... στη σειρα ποσα ντεσεβοειδη.. ενα αγωνιστικο visa.. ενα H van, μια μονοφαναρη ds, μια σκουριασμενη traction avant πανω σε τριποδα.. και απειρα αλλα.. και δυστυχως ο χωρος εκαθαριστηκε και τα περισσοτερα πηγαν για καρφιτσες...:cry: Η μονοφαναρη ds ηταν αυτη που κατεληξε Λαμια και πωλουνταν και τα επομενα χρονια και μαλιστα μελος ειχε ενδιαφερθει..

Stargazer

Member
Reaction score
2.204
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Δεν προλαβα να το επισκευθω το συγκεκριμενο συνεργειο.. δε μπορει να ειναι αλλο... το ειχε επισκεφθει φιλος καλος και φωτγοραφιες ειχαν κυκλοφορησει στο διαδικτυο πριν 12-14 χρονια και συγκεκρινα στον ιστοτοπο 4tforum τοτε.. μη μπεις στον κοπο το hosting δεν κραταει τοσα χρονια δυστυχως... στη σειρα ποσα ντεσεβοειδη.. ενα αγωνιστικο visa.. ενα H van, μια μονοφαναρη ds, μια σκουριασμενη traction avant πανω σε τριποδα.. και απειρα αλλα.. και δυστυχως ο χωρος εκαθαριστηκε και τα περισσοτερα πηγαν για καρφιτσες...:cry: Η μονοφαναρη ds ηταν αυτη που κατεληξε Λαμια και πωλουνταν και τα επομενα χρονια και μαλιστα μελος ειχε ενδιαφερθει..
Θυμάμαι ότι είχε ένα fourgonnette με διπλά φώτα που το κυκλοφορούσε κανονικά, είχα μάθει ότι γκρέμισαν το συνεργείο και έκαναν μια σύγχρονη μονάδα αλλά δεν μπόρεσα να το βρω για να ζητήσω βοήθεια στην αναζήτηση μου. Θυμάμαι πάντως ότι κάποιος είχε ενδιαφερθεί να παρει 2cv για την κόρη του τότε δλδ πριν 14 χρόνια και είχε πάει Γαλλία για να του βρει γιατί εδώ δεν υπήρχαν της "προκοπής". Κρίμα και είχα την ελπίδα ότι θα με βοηθήσει έστω με ανταλλακτικά.

Top Bottom