- Reaction score
- 23.886
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Δεν προλαβα να το επισκευθω το συγκεκριμενο συνεργειο.. δε μπορει να ειναι αλλο... το ειχε επισκεφθει φιλος καλος και φωτγοραφιες ειχαν κυκλοφορησει στο διαδικτυο πριν 12-14 χρονια και συγκεκρινα στον ιστοτοπο 4tforum τοτε.. μη μπεις στον κοπο το hosting δεν κραταει τοσα χρονια δυστυχως... στη σειρα ποσα ντεσεβοειδη.. ενα αγωνιστικο visa.. ενα H van, μια μονοφαναρη ds, μια σκουριασμενη traction avant πανω σε τριποδα.. και απειρα αλλα.. και δυστυχως ο χωρος εκαθαριστηκε και τα περισσοτερα πηγαν για καρφιτσες...Υπήρχε (μπορεί να υπάρχει ακόμα) ένα συνεργείο Citroen στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή αεροδρομίου μέσα στα χωράφια που το είχε ο παππούς και ο ξάδερφος ενός συμμαθητή μου. Είχα πάει εκεί το 2002 η το 2003 , είχαν μια αυλή γεμάτη παλιά citroen και αγωνιστικά 2cv. Μου είχε πει ο συμμαθητής ότι είχε βίντεοκασσετα με τον παππού του να τρώει τούμπες σε κάποιον αγώνα με το 2cv. Πέρσι το καλοκαίρι προσπάθησα να το ξαναβρώ μετά από 18 χρονια αλλά δεν έβγαλα άκρη γιατί από χωράφια έγιναν όλα ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Αν θυμάμαι καλά τον ξάδερφο του τον λένε Αντώνη. Αν κάποιος έχει πληροφορίες ας μου πει.
Η μονοφαναρη ds ηταν αυτη που κατεληξε Λαμια και πωλουνταν και τα επομενα χρονια και μαλιστα μελος ειχε ενδιαφερθει..