- Reaction score
- 23.532
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Άλλη μια από τον σταθμό του Πειραιά
Πιθανολογω οτι ειναι η διασταυρωση με την Ελ Αλαμειν,στη Νεα Ιωνια.Το σημειο αυτο υπεστη τεραστιες αλλαγες κατα τη δεκαετια του 90,και προφανως το σημερα δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που βλεπουμε εδω.Κοιταζοντας ομως τον χαρτη του 1982 (
Ελεύθερα.. Κάτι έχω και από αυτάεν ξερω αν αξιζει να ανοιχτει καινουριο θεμα για τα παλια τραμ
Η δευτερη σελιδα απο τα δρομολογια περιοχης πειραιως,την οποια δεν μπορεσα να ποσταρω εγκαιρα..Δεν ξερω αν αξιζει να ανοιχτει καινουριο θεμα για τα παλια τραμ..Νομιζω οτι και εδω καλα ειναι,καθοτι και αυτα χρησιμοποιουσαν ηλεκτρισμο και σιδηροτροχιες.
Υπαρχουν στο νετ παμπολλες φωτογραφιες απο τα παλια τραμ της Αθηνας.Ωστοσο,οσο κι αν εψαξα,δεν βρηκα κατι οσον αφορα τις διαδρομες που ακολουθουσαν,η εστω τα δρομολογια τους.
Ευτυχως ομως,ο καδος της γειτονιας μου με εβγαλε ασπροπροσωπο για αλλη μια φορα..
Δρομολογια για την περιοχη Αθηνων
Δρομολογια για την περιοχη Πειραιως
Απο εδω
get picture url
Αποφασισα κι εγω να τις ποσταρω,για οσους θα γκουγκλαρουν στο μελλον,ψαχνοντας στοιχεια..![]()
Τι εποχής είναι; 1970s;Διαφήμιση εποχής από την Siemens που κατασκεύαζε τους συρμούςView attachment 18507