Εμενα παλι,δεν μου κανει και τοσο εντυπωση.Εχω γνωρισει κατα καιρους ατομα που παιρνουν ενα ''παλιο'' αυτοκινητο για να κανουν το κεφι τους(οπου ''παλιο'',εννοω αμαξι 30-35 ετων).Λοιπον αρκετα συχνα,εχω παρατηρησει οτι δεν το κρατανε και τοσο πολυ.Πιθανοτατα το παιρνουν με τη λογικη οτι δεν ειναι πολυ παλιο,''αντικα'' που λεμε,αρα θα υπαρχουν ακομα ανταλλακτικα,και καποιος μαστορας που θα ξερει να το φτιαξει,και σχετικα φτηνα.Σε αυτο αρκετες φορες παιζει ρολο και η χαμηλη τιμη αγορας.Στην πορεια ομως τα πραγματα δεν ειναι ακριβως ετσι,η ευρεση καλου μαστορα μπορει να ειναι δυσκολη,οι κατα τοπους ''γνωστες'' μπορει να σε ταλαιπωρουν για πραγματα που κανονικα ειναι ασημαντα,ο ιδιοκτητης αρκετα συχνα δεν ειναι σε θεση να κανει εργασιες μονος του...το χομπι καταληγει μπελας,και καταληγουν να το πουλανε συντομα.
Αντιθετα,εχω παρατηρησει πως οσοι παιρνουν αυτοκινητα παλιοτερα,ανω των 40 ετων ηλικιακα η τεχνολογικα(οπως ειναι οι γραφοντες εδω

),τελικα τα κρατανε περισσοτερο καιρο.Πιθανοτατα επειδη εξαρχης εχουν παρει το θεμα πιο σοβαρα,οποτε ειναι πιο συνειδητοποιημενοι και δεν ωθουνται μονο απο το συναισθημα σε αυτη τους την αγορα.