- Reaction score
- 17.360
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Το εσωτερικο ακομα σωζεται πιθανα με αρκετο κοπο.. απο εκει και περα ποτε δε καταλαβα γιατι τ αφηνουν με ανοιχτα παραθυρα.....
Πήγα την Παρασκευή σε μάντρα να ψωνίσω κινητήρα η τιμή τραγική και από πάνω όλα έλειπαν δεν το συζητάω τεσπα, είχε ένα picasso ολόιδιο με του πατέρα μου οπότε άρχισα να ρωτάω για τιμές. Ήθελα ένα κάθισμα οδηγού και μου είπε 100 χωρίς προσκέφαλο και τεμπέλη για καθησμα που είχε αλλάξει χρώμα απο τον ήλιο και την βρώμα. Του είπα 50 ολόκληρο αν το πλύνεις... Έλεος η αισχροκέρδεια έχει βαρεσει ταβάνι , ebay και άγιος ο θεόςΤο εσωτερικο ακομα σωζεται πιθανα με αρκετο κοπο.. απο εκει και περα ποτε δε καταλαβα γιατι τ αφηνουν με ανοιχτα παραθυρα.....
Πιο εύκολο, βάζεις ένα πανί κ ξενοιάζεις, σιγά μη σβήσει, ίσως όμως αυτές να είναι κ οι Πιο ρεαλιστικές φωτός, έχουν το κάτι τους, ίσως μεγάλης ηλικίας ανθρώπου!View attachment 27672
κλασικη γαλλικη αγγελια.
Λιγοι εδω εχουν ανακαλυψει την επεξεργασια των εικονων.
Μωρε εκει νομιζω ακομα βρισκεις αμαξια σε αγγελια hardcopy ..Πιο εύκολο, βάζεις ένα πανί κ ξενοιάζεις, σιγά μη σβήσει, ίσως όμως αυτές να είναι κ οι Πιο ρεαλιστικές φωτός, έχουν το κάτι τους, ίσως μεγάλης ηλικίας ανθρώπου!
Kalimata pano apo alla einai ..Τα pie de pull καθίσματα που τα βρήκε![]()
we know that ...Υπάρχουν και έξω αν ενδιαφέρεται κάποιος πλήρες σετ
Δεν εχω δει πιο καθαρο σαξο.. και αυτα τα pre-facelift vts ειναι σκετος ερωταςΚανω μια μικρη παρασπονδια με αυτη την αγγελια αλλα πραγματικα ειναι το μοναδικο (youngtimer citroen) saxo vts σε τοσο αψογη και εργοστασιακη κατασταση που εχω δει τα τελευταια χρονια. 48.000km...
![]()
Citroen Saxo '98 vts - Car.gr
Ένα αυτοκίνητο εντελώς εργοστασιακό σε υπεράριστη κατάσταση, φυσικά με πραγματικά χιλιόμετρα τα ο...www.car.gr