Όχι αν ήσουν ο παππούς μου.Και όμως μαθαίνεις να οδηγείς χωρίς στροφόμετρο
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις τον ίδιο μαλιστα κινητήρα όταν ο δικός σου έχει 118.000km3000 bx αν έχει βάλει κινητήρα από xsara και έχει αλλάξει top mount τα δίνω
Πρώτα 2cv μετά τα υπόλοιπαΔεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις τον ίδιο μαλιστα κινητήρα όταν ο δικός σου έχει 118.000kmΠάρε ένα τηλ αν σ ενδιαφέρει δε χάνεις κάτι.
Εαν θυμαμαι καλα 80.000 ειχε η πισω αεροτομη 40000 η εμπρος και 150000 το στροφομετρο ( αλλο ταμπλο ) και 25000 εαν θυμαμαι η χρεωση κατι αλλο εκτος απο ασπρο ..Για να είμαι ειλικρινής, θυμάμαι εκείνη την εποχή που έβγαιναν έτυχε, όσες είχα δει, είτε σε έκθεση αυτοκινήτου, είτε αλλού (θυμάμαι μία βυσσινί ΒΧ σε διακοπές στη Λευκάδα, το καλοκαίρι του '92, η οποία είχε στροφόμετρο - ήταν του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου που μέναμε, ήταν και φιλόλογος!)
Νικολα ασπρα ..χωρις ηλεκτρικα παραθυρα ουτε υδ.τ και ειχαν λιγο ποιο διαφορετικα τασια απο avantage ..λιγα στις αρχες πρεπει να πουληθηκαν ..Αντίστοιχα την ίδια εποχή ήταν και το ZX Reflex χωρίς στροφόμετρο που χρεωνόταν extra, από ό,τι θυμάμαι και ZX Avantage με στροφόμετρο. Βέβαια, δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου Reflex.
και στην μητρικη αγορα της Γαλλιας πουληθηκαν με τον 1.1Στην Ιταλια το πουλαγαν με τον 1.1 .
Και τα Avantage δεν είχαν υδραυλικό τιμόνι. Εκείνες οι 4,23 στροφές από άκρη σε άκρη μου είχαν γίνει πολύ ενοχλητικό βίωμα!Νικολα ασπρα ..χωρις ηλεκτρικα παραθυρα ουτε υδ.τ και ειχαν λιγο ποιο διαφορετικα τασια απο avantage ..λιγα στις αρχες πρεπει να πουληθηκαν ..
Στην Ιταλια το πουλαγαν με τον 1.1 .
Δυστυχώς γιατί δύσκολα σώζεταιαλλη μια που σαπιζει![]()
Citroen DS '72 - Car.gr
www.car.gr
Συμφωνα με τον ιδιοκτητη εχει περασει κ ΚΤΕΟ μεχρι το '24, πως γινεται αυτο οταν ειναι σε τετοια κατασταση ;Αρκετά ενδιαφέρων περίπτωση!
![]()
Citroen DS '72 - Car.gr
citroen ds Μοντέλο του '72 Έχει πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας,ΚΤΕΟ μέχρι 2024. Άμεσα μεταβιβάσιμο...www.car.gr
View attachment 27427