- Reaction score
- 23.680
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Και σε λογική τιμή..
2,900€
2,900€
Βγάλε ένα μηδενικό κ είσαι μέσα...τυπογραφικό λάθος κ ότι αρπάξει ο κ@λος μας ...35.000 ευρω για 2cv του '68;;;![]()
Citroen 2 CV '68 - Car.gr
www.car.gr
to συγκεκριμενο οχι.35.000 ευρω για 2cv του '68;;;![]()
Citroen 2 CV '68 - Car.gr
www.car.gr
Σε ευχαριστώ πολυ Νικόλα, έχω!θες να στα φερω τον αυγουστο?
Τα οποία έχεις φτιάξει και καλύτεραΣε ευχαριστώ πολυ Νικόλα, έχω!
Τι λέμε τώρα ! Εχει και ηλεκτρικά πιτσιλιστήρια !
Και έχει άλλο ένα στοιχείο που για εμένα είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα: το στροφόμετρο! (Με συγχωρείτε, αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να διανοηθώ αυτοκίνητο χωρίς στροφόμετρο... Δεν μπορώ να οδηγήσω χωρίς στροφόμετρο).Χαρτι το κουτί.. δλδ χαρτοκουτο
![]()
Citroen BX '91 14 Kat. - Car.gr
Το αυτοκίνητο είναι σαν καινούργιο. Έχουν αλλαχτεί σφαίρες, ιμάντες χρονισμού μαζί με αντλία νερ...www.car.gr
Και όμως μαθαίνεις να οδηγείς χωρίς στροφόμετροΚαι έχει άλλο ένα στοιχείο που για εμένα είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα: το στροφόμετρο! (Με συγχωρείτε, αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να διανοηθώ αυτοκίνητο χωρίς στροφόμετρο... Δεν μπορώ να οδηγήσω χωρίς στροφόμετρο).
Αυτό ήθελα να γράψω, με πρόλαβες. Και πολλά δεν είχαν...Και έχει άλλο ένα στοιχείο που για εμένα είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα: το στροφόμετρο! (Με συγχωρείτε, αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να διανοηθώ αυτοκίνητο χωρίς στροφόμετρο... Δεν μπορώ να οδηγήσω χωρίς στροφόμετρο).
Αυτό, για την ηλικία του δεν θεωρείται φτηνό ? Επειδή βλέπω κάτι νεότερα, με τρελές τιμές, όχι ότι θα πουληθούν μεν, αλλά, απορία έχω.Ενας παππους μετα απο καιρο
![]()
≥ citroen 2cv A , lelijke eend uit 1954 in goede staat — Oldtimers — Marktplaats
Te koop zeer nette 9pk 2cv van augustus 1954. Is geheel onder handen genomen en rijdt prima. Verkeerd verder in oude staat met al zijn originelewww.marktplaats.nl