Εγκαίνια του ανανεωμένου my2cv.gr - Online ραντεβού

:single:

Με την λήξη της αντίστροφης μέτρησης εγκαινιάζουμε όλοι μαζί και τυπικά την αναβάθμιση του site μας. Του πρώτου και μοναδικού στην Ελλάδα, από τα λίγα της Ευρώπης, που ασχολούνταιi αποκλειστικά με τα ιστορικά Citroen και φυσικά με το αγαπημένο όλων, ασχέτως αν έχουν ή όχι, 2cv.

Κάποιοι ίσως καταλάβατε κάποιες αλλαγές, κάποιοι περισσότερες και ίσως μερικοί αρκετές. Εγώ σίγουρα τα είδα όλα. Τις τελευταίες 9 μέρες δουλεύω στο site μας περίπου 3-4 ώρες την ημέρα και το Σαββατοκύριακό που μας πέρασε συνολικά πάνω από 16 ώρες για να είναι έτοιμη και η παραμικρή λεπτομέρεια λειτουργική, εικαστική και συνδυασμός αυτών. Πολύ άγχος, πολύ ψάξιμο στο Internet για να βρω τρόπους να τροποποιήσω ακόμα και τον κώδικα για να υποστηριχθεί μια γραμματοσειρά, να ταιριάξω τα χρώματα, να βρω και να δοκιμάσω τα σωστά addons που προσφέρουν εκτός από λειτουργικότητα, και κάποιο ενδιαφέρον για εμάς, την ενεργή οικογένεια, αλλά και τους εκατοντάδες επισκέπτες μας.

Το θέμα αυτό θα ξεκλειδώσει την στιγμή που θα λήξει η αντίστροφη μέτρηση και μακάρι σε αυτό το online ραντεβού μας να είναι συνδεδεμένοι όσο το δυνατό περισσότεροι να γράψουμε ένα ποστ και να ευχηθούμε..

Θα ετοιμάσω και ένα ποστ με τις αλλαγές που έγιναν.. Ραντεβού την Παρασκευή το βράδυ :classic:

Picture 10.png

:single:
 
Last edited:

Comments

Κάπως έτσι ξεκινήσαμε το 2012 σε ένα απλό free board...

IMG_1416.PNG

Αμέσως ένοιωσα την ανάγκη να κάνουμε κάτι καλύτερο για να αντέξει στο χρόνο.. Γνώριζα από την αρχή ότι δεν θα είχαμε πολλά ενεργά μέλη για δεν υπάρχει αυτή η κουλτούρα στην Ελλάδα αφενός και αφετέρου υπάρχει και το facebook. Όμως η ανάγκη να μαζευτεί όση περισσότερη δυνατή πληροφορία γίνεται σε Ελληνικό site ήταν δεδομένη, οπότε μετακομίσαμε σε νέο και ακριβό server για το hosting του site αλλά και στην αγορά νέου και καλού board με πολλές δυνατότητες.

Θα είμαστε 2 άτομα ή 1000? Αδιάφορο. Τα ιστορικά Citroen θα έπρεπε να έχουν το χώρο τους και όσοι τα αγαπάμε να μαζευτούμε. Η συμμετέχοντας ή απλά διαβάζοντας. Έτσι τon Μάιο του 2013 παρουσιάστηκε η νέα μορφή του site:

2013-09-21 11_27_09-.jpg


Πλέον και μετά από σχεδόν 6 χρόνια στο διαδίκτυο το site άλλαξε και πάλι. Έγινε ταχύτερο, ομορφότερο (βέβαια γούστα είναι αυτά), λειτουργικότερο με περισσότερες επιλογές, πιο σταθερό και γρήγορο. Χρειάστηκε πολύ (πάρα πολύ) δουλειά αλλά και αγάπη. Είπαμε, τα Γαλλικά αγαπημένα ιστορικά μας θα συνεχίσουν Θεού θέλοντος να έχουν τον χώρο τους και μάλιστα τον καλύτερο και ομορφότερο στην Ευρώπη!

Ανακαλύψτε μόνοι σας τις μικρές και μεγάλες αλλαγές και ενημερώστε για απορίες ή και τυχόν bugs που θα βρείτε.

Ελπίζω σε αυτό το χώρο να συνεχίσουμε να φιλοξενούμε φωτογραφίες από τα υπάρχοντα και τα νέα ιστορικά μας, όπως και τις ανακατασκευές τους αλλά και την καθημερινότητά μας μαζί τους.

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε το style που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Αυτό που τρέχει πάντως τώρα είναι το default :citroen:
Καλή μας συνέχεια :kind:
 
Top Bottom