Βοηθάτε κόσμε, ψάχνω να αγοράσω μια DS

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.389
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Θα πρέπει να θεωρείτε πολύ τυχερούς του εαυτούς σας που έχετε στην κατοχή σας μια DS....και εγώ θεωρώ ότι σας....ζηλεύω πάρα,μα πάρα πολυ!!!!:DSsuspension::DSsuspension::DSsuspension::DSsuspension::bow:
Και εγώ επίσης... Θα μου πείτε... Εσύ έχεις CX. Δε μου φτανει θέλω και ενα απο τα αλλά!

Σόρρυ για το :offtopic:offtopic2

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
23.486
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Σήμερα έμαθα από τον @Flaminio Bertoni ότι ο Βαγγέλης συγχωρέθηκε σε ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι στην Μύκονο όπου εργαζόταν :(
Ένα συμπαθέστατο παιδί και μέλος του φόρουμ με 2cv αλλά και μια DS που είχε πάρει και ανακατασκευάσει στον Χορέβα λίγο πριν ξεκινήσω και εγώ την δίκη μου.
Πολλές τηλεφωνικές συζητήσεις και ανταλλαγές συμβούλων. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω :(
Είχα ακούσει για 2 θανατηφόρα με πατίνι πριν λίγες μέρες αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να πάει το μυαλό μου στον @Vagler Don :sorry:

Ένας μεθυσμένος του πήρε την ζωή. Απέραντη θλίψη. Εύχομαι ο Θεός να τον αναπαύσει και να ελεήσει την οικογένεια του :(

Giorgos_81

Member
Reaction score
3.212
Πόντοι
697
Πολύ λυπηρό.

Ατυχώς το συγκεκριμένο είναι άκρως επικίνδυνο.

RIP

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
3.842
Πόντοι
777
Σήμερα έμαθα από τον @Flaminio Bertoni ότι ο Βαγγέλης συγχωρέθηκε σε ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι στην Μύκονο όπου εργαζόταν :(
Ένα συμπαθέστατο παιδί και μέλος του φόρουμ με 2cv αλλά και μια DS που είχε πάρει και ανακατασκευάσει στον Χορέβα λίγο πριν ξεκινήσω και εγώ την δίκη μου.
Πολλές τηλεφωνικές συζητήσεις και ανταλλαγές συμβούλων. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω :(
Είχα ακούσει για 2 θανατηφόρα με πατίνι πριν λίγες μέρες αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να πάει το μυαλό μου στον @Vagler Don :sorry:

Ένας μεθυσμένος του πήρε την ζωή. Απέραντη θλίψη. Εύχομαι ο Θεός να τον αναπαύσει και να ελεήσει την οικογένεια του :(
Και να σκεφτείτε ότι σήμερα ανακάλυψα το profile του στο Facebook :(
Πραγματικά δεν έχω λόγια να γράψω.
Μεγάλη πίκρα :(

nonos

Member
Reaction score
18.160
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Οχιιιι ρε παιδιά!!!
Πόσο άσχημο παιχνίδι της μοίρας :cry:
Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους και καλό Παράδεισο. :(
RIP

nonos

Member
Reaction score
18.160
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Για όποιον θέλει να διαβάσει τον Βαγγέλη ο οποίος άφησε πλούσιο έργο:

Taskos

Member
Reaction score
2.425
Πόντοι
697

Tον σκεφτόμουν όλη μέρα τον Βαγγέλη και ας μην τον γνώριζα προσωπικά. Με στεναχώρησε άσχημα η είδηση αυτή.
Μου είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση η αρχική ανάρτησή του και τα σχόλιά του και στη συνέχεια όσο τον παρακολούθησα στο διαδίκτυο.
Μεγάλο κρίμα που τελείωσε τόσο νωρίς και αναπάντεχα αυτή η τόσο ταλαντούχα, δυναμική ζωή.
Συλλυπητήρια.

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
3.842
Πόντοι
777
Ρε αδέρφια!!!! Δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα. Και άλλοι άνθρωποι, στενοί συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι, έχουν αφήσει ετούτο τον μάταιο κόσμο... Η περίπτωση με τον Βαγγέλη όμως με έχει επηρεάσει παρά πολύ. Το γεγονός ότι έγραφε, και έγραφε όμορφα, το νεαρό της ηλικίας, η νεανική ευγενική και ωραία φυσιογνωμία κλπ, και ο άδικος τρόπος με τον οποίο άδικα χάθηκε, όλα αυτά με έχουν ρίξει πραγματικά

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
23.486
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Μια από τα ίδια Γιώργο. Από την προηγούμενη Κυριακή που μου το είπε ο Μπατίστα δε μπορώ να το χονέψω :(

Top Bottom