Και τι εγινε το αμαξακι Νικολα ?Η 2002 του αδελφού της μητέρας μου, φωτογραφία τραβηγμένη το 1972. Φαίνεται λίγο η μούρη του αυτοκινήτου μόνο (διότι αριστερά κάλυπτε το αυτοκίνητο η γιαγιά μου και ο μεγάλος μου αδελφός μωρό τότε, οι οποίοι ήταν και το κεντρικό θέμα της φωτογραφίας!):
View attachment 30842
Η BMW αυτή λειτουργούσε κανονικά μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2000... Μοντέλο 1970.
Ευτυχώς πουλήθηκε και αυτό και η 250S Mercedes του 1967 που είχε ο θείος μου (παλαιότερα και μία 170V), δεν πήγαν για διάλυση. Ο ξάδελφός μου χτυπάει το κεφάλι του που την έδωσαν! Ο θείος μου έφυγε από τη ζωή το 2015.Και τι εγινε το αμαξακι Νικολα ?
Αν η φωτογραφία ήταν ενδεικτική της αγοράς αυτοκινήτου, θα νόμιζε κανείς ότι η SIMCA είναι leader της αγοράςΚάποτε πέριξ της λίμνης της Καστοριάς!
View attachment 30890
Οδός Ευζώνων, Τα κάγκελα δεξια είναι του Γαλλικού Ινστιτούτου.Που είναι τραβηγμένη η φωτογραφία;
TOYOTA COROLLA sedan 1200...και η κούρσα μάλλον ΤΟΥΟΤΑ sedan 1200
Αστυνόμος Μπέκας εδώ:
Όλα αρχίζουν να ξεδιαλύνουν τώρα:
Εσύ Μήτσο, με το καναρίνι στολισμένο με λουλουδάκια μαγιάτικα για ξεκάρφωμα, γνωρίζεις μαγαζί (πάνω στο λόφο και την γέφυρα) πραγματική γιάφκα. Αν βρεθείς βράδυ εκεί, χάθηκες.
Ο άλλος ο Τόμας-Τόμας με την μαυροκόκκινη ΒΧ (ξεκάθαρα τα χρώματα του αναρχισμού), για την οποία δεν ξέρουμε την προέλευσή της (και αν την πήρε από τον "μπαμπά"), κάνει ύποπτο like.
Που θα πάει, θα το λύσω το μυστήριο![]()