Δηλαδή.....μπορούσες να βάλεις και απλό ελαιόλαδο απ'το σούπερ μάρκετ?
Κι όχι απαραίτητα πυρηνέλαιο.....

Ναι, ότιδήποτε ΦΥΤΙΚΟ λάδι.
Ειδικευμένο συνεργείο μου είπε να βάλω βαλβολίνη, ή 10-ράκι. Δεν μίλησα.
Για όσους ξέρουν, το ένα είναι λεπτόρευστο, και το βάζεις σε λεπτούς μηχανισμούς χωρίς φορτία, απλώς για μείωση τριβών, πχ ραπτομηχανές, κανένα παιδικό ποδηλατάκι, το άλλο, είναι παχύρευστο, μέλι, και για να δουλέψει, πρέπει να ζεσταθει λίιιιιιγο.
Το πρώτο κάνει λίπανση στην απλούστερη μορφή, το δεύτερο, σηκώνει βασικά πιέσεις, δεν έχει υποχρέωση να περνά μέσα από λεπτές διόδους, πχ κανάλια στροφαλοφόρων, κλπ χωρίς να μπουκώνει ή να καρβουνιάζει
Αρα, ένας που ΔΕΝ ξέρει, δηλαδή, δεν έχει γνώση, τι να ακολουθήσει ?
Και να ξαναπώ, εγώ ΔΕΝ ήξερα ότι εκεί μεσα βάζεις λάδι. ΠΟΤΕ δεν μου το είπε κανένας, δεν έτυχε να το ακούσω, δεν έτυχε να το δώ, αρα, ουτε εγώ είχα την γνώση. Υπέθετ ότι , ελατήρια είναι, αντι να είναι ανοικτά όπως σε όλες τις κούρσες, τα έκλεισαν για προστασία από τους ρύπους, λάσπες, χιόνια, χώματα, κλπ
Στην κατάστρωση των εργασιών για την επανεκκίνηση, έτυχε να δώ βίδεον, λέω
-Τι κάνει αυτός ο βαρεμενος 
εψαξα παραπάνω, και ξαφνικά ανακάλυψα ότι έιναι μέρος της συντήρησης. Που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έκανε ποτέ.
Και μετά, ανακάλυψα και αυτό, το ότι δηλαδή, θέλει φυτικό λάδι, μαι και το ορυκτό, καταστρέφει το υλικό των βάκτρων. Από τι να είναι ? Δόντι φάλαινας ?