Αγγελίες άλλων ιστορικών οχημάτων

minas

Member
Reaction score
2.601
Πόντοι
587
Κατα καιρους βλεπουμε αγγελιες οι οποιες εχουν κλεισει πανω απο 10ετια.Και παντα αναρωτιωμαστε πως σκεφτεται ο εκαστοτε εμπορος.Οπως επισης αναρωτιωμαστε πως να ειναι η σημερινη κατασταση του αυτοκινητου,δεδομενου οτι οι φωτογραφιες αναγονται στο μακρινο παρελθον.
Ετυχε λοιπον πριν λιγο,ψαχνοντας κατι ασχετο,να κανω μια τετοια ανακαλυψη.

Η αγγελια
32690

Η σημερινη πραγματικοτητα

Θεωρω πως προκειται για το ιδιο,αν κρινω απο τα χαρακτηριστικα σημαδια μινιου.

perfect10perfect10

Υγ.Τι να ειναι εκεινο το χρυσαφι απο πισω;hmmm

Stargazer

Member
Reaction score
1.143
Πόντοι
437
Περιοχή
Καλαμαριά
Εχει έναν εδώ πουλάει ένα BX κοντά στα 10 χρόνια. Το βλέπω κάθε μέρα με ήλιο και βροχή, βμαύρο από μούχλα. Κάθε έξι μήνες ανεβάζει την τιμή και κάνει και ζημιά γιατί όποιος βάζει αγγελία βάζει κοντά στην τρελή τιμή του.
Δεν ξέρω τι σκέφτονται αλλά ας μην το σκέφτονται δημόσια στο καρ. Κρίμα είναι αυτοκίνητα που μπορούν να σωθούν να καταλήγουν scrap.

Nikephoros

Member
Reaction score
12.680
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
1989 Jaguar XJ-Series XJ6 Vanden Plas Stock # 915 for sale near Torrance, CA | CA Jaguar Dealer (thewestcoastclassics.com)

Ειναι χαρακτηριστικό το αμαξωμα, ενα πανέμορφο αυτοκίνητο μεν, αλλα ζημιάρικο δε.
Πολύ κρίμα... Οι XJ40 μου άρεσαν εμένα πάντα πάρα πολύ, ας είναι ακόμα υποτιμημένες στο χώρο του κλασσικού αυτοκινήτου. Αρχίζουν σιγά-σιγά να ανεβαίνουν όμως, από ό,τι μαθαίνω.

minas

Member
Reaction score
2.601
Πόντοι
587
Παρακολουθω την αγγελια καιρο,μιας και ειναι απο τα αμαξια που γνωριζω για τουλαχιστον 15χρονια.Τελικα σκεφτηκα να το βαλω εδω.
32805

Το αμαξι ηταν γενικα σε καλη κατασταση,μεχρι που καποια στιγμη εφαγε ενα ψιλογερο τρακαρισμα μπροστα αριστερα.Ημουν σιγουρος οτι θα πετιοταν,αλλα τελικα ο ιδιοκτητης το επισκευασε(οχι με τον καλυτερο τροπο ομολογουμενως)Κατοπιν το κυκλοφορησε 1-2 χρονια και μετα το ακινητοποιησε,πιθανοτατα επειδη επαψε να οδηγει.
Η τιμη ειχε ξεκινησει απο τα 5000,πλεον εχει πεσει και πιθανοτατα να πεσει κι αλλο με παζαρια.
Ξαναλεω,δεν το θεωρω φοβερης καταστασης,αλλα με αυτα που βλεπω να ζητανε στις υπολοιπες αγγελιες φανταζει αξιοπρεπης επιλογη για τα λεφτα του.Και πιθανοτατα να ειναι και πληρως λειτουργικο(εχει καποια χρονια σε ακινησια πλεον.)

nonos

Member
Reaction score
18.579
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Ωραία περίπτωση θα έλεγα!

Stargazer

Member
Reaction score
1.143
Πόντοι
437
Περιοχή
Καλαμαριά
Τι μου έχετε κάνει εδώ μέσα , καλά που δεν έχω γκαράζ θα είχε γεμίσει αντίκες και παντόφλες

Top Bottom