Μια πανέμορφη ID19 σε εκπληκτικό συνδυασμό χρωμάτων................αυξανόμαστε και εμείς σιγά σιγά!!!!!!!!!!!

Μια πανέμορφη ID19 σε εκπληκτικό συνδυασμό χρωμάτων................αυξανόμαστε και εμείς σιγά σιγά!!!!!!!!!!!

Όλο πόρτες πάτε και ανοίγετε ..αγαπητέ μου ...με τον άλλων...Μια πανέμορφη ID19 σε εκπληκτικό συνδυασμό χρωμάτων................αυξανόμαστε και εμείς σιγά σιγά!!!!!!!!!!!![]()

....

Όλο πόρτες πάτε και ανοίγετε ..αγαπητέ μου ...με τον άλλων...
Κάντε και καμία δουλειά........
![]()

Έλα ρε αγόρι μουΑυτο τ αμαξι παιδια αμα δειτε που ηταν και πως ηταν θα καταλαβαιτε τι τρελη δουλεια εχει πεσει... Θα βρω τη φωτογραφια προ 5ετιας+

Μην μου πεις πως ειναι αυτό στη Βούλα?Αυτο τ αμαξι παιδια αμα δειτε που ηταν και πως ηταν θα καταλαβαιτε τι τρελη δουλεια εχει πεσει... Θα βρω τη φωτογραφια προ 5ετιας+
Για πες την ιστορία του!
Την εβλεπα αυτή τη σειρά !!!!@@Θα σας στειλω ολους τρελοκομειο αποψε...
Εισαι James ρε φίλε!!!@Ξερουμε πιανου ήταν ?Αυτο το αμαξι ειναι. Το κιτρινο ,το αραγμενο και της σειρας! Το ιδιο και το αυτο!!!
Ο Βαγγέλης δεν είχε μια τέτοια ή κάνω λάθος?Ξερω οτι αγοραστηκε απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη στη κατασταση της φωτογραφιας μου απο το Κορωπι το 2009 και ηταν 7-8 χρονια αραγμενη.
Και χαίρομαι παρα πολυ να βλεπω οτι ακομα στην Ελλαδα μας υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που αγαπουν ψαχνουν βρισκουν και ξανα δινουν νιωτη σε τετοιους θησαυρους!!!Πηγε απο καλα σε καλα χερια!
Visa Crono που είσαι???Ο προηγουμενος ιδιοκτητης.....