Rust & Furious

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
19.824
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Εδώ θα σας διηγηθώ για ένα άλλο project, που έβγαλα εις πέρας :p

ο νεος προφυλακτηρας βαμμενος σε ενα γκρι σκουρο, και οχι στο ac 139 gris rose' οπως θα επρεπε...

τα γκρι charleston έχουν άσημι ζάντες και προφυλακτήρες...οπότε...αποφάσισα να το βάψω έτσι όπως η μαμά citroen τα έφτιαξε…

Και φυσικά η μαύρη ταινία του … (δεν μπορώ να βλέπω προφυλακτήρες χωρίς την μαύρη ταινία )

Έτοιμο :)

πρίν... :mad:

μετά... :)

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.644
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Πιτσικράκης said:
Pierre Boulanger said:
Αυτά τα tutorial που ανεβάζεις με τρελαίνουν.. Απλά και πανέμορφα..
Και μένα :lol:
Κοίτα να ανεβάσεις και εσύ τίποτα.. Τόσες δουλειές κάνεις...

Reaction score
71
Πόντοι
42
Flaminio Bertoni said:
Εδώ θα σας διηγηθώ για ένα άλλο project, που έβγαλα εις πέρας :p

ο νεος προφυλακτηρας βαμμενος σε ενα γκρι σκουρο, και οχι στο ac 139 gris rose' οπως θα επρεπε...

τα γκρι charleston έχουν άσημι ζάντες και προφυλακτήρες...οπότε...αποφάσισα να το βάψω έτσι όπως η μαμά citroen τα έφτιαξε…

Και φυσικά η μαύρη ταινία του … (δεν μπορώ να βλέπω προφυλακτήρες χωρίς την μαύρη ταινία )

Έτοιμο :)

πρίν... :mad:

μετά... :)

Reaction score
71
Πόντοι
42
τι χρωμα σπρει χρησιμοποιησεs.....συκεκριμενα ...

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
19.824
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Ένα απλό γκρι μεταλλικό για ζάντες... :p :p :p
ενημερωτικά ο σωστός κωδικός, για προφυλακτήρες και ζάντες του γκρι charleston είναι
το Gris Nacrè AC095 GVN :)

Tagre

Member
Reaction score
11
Πόντοι
32
Ο καινουργιος προφυλακτηρας ποσο στοιχισε?? Ποιος τον ξεβιδωσε τον παλιο? Το φαναρακι της ομιχλης τι το εκανες? (μπορεις να το χρσιμοποιησεις σαν 3ο Stop- αν και νομιζω οτι ηδη δουλευε σαν 3ο στοπ)

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
19.824
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Tagre said:
Ο καινουργιος προφυλακτηρας ποσο στοιχισε?? Ποιος τον ξεβιδωσε τον παλιο? Το φαναρακι της ομιχλης τι το εκανες? (μπορεις να το χρσιμοποιησεις σαν 3ο Stop- αν και νομιζω οτι ηδη δουλευε σαν 3ο στοπ)
Καλημέρα Τάκη... λοιπόν έχουμε και λέμε...
ο πίσω προφυλαχτήρας ήταν δώρο του ξαδέρφου (Citrobella), οπότε μηδέν κόστος…
ο παλιός τον έβγαλα με τα χεράκια μου... οι βίδες ήταν αρκετά σκουριασμένες, αλλά στο τέλος βγηκαν και μπήγανε οι νέες...
το φαναράκι της ομίχλης το έχω ακόμα και σύντομα θα μπει στην θέση του :)

FARMAKOPOULOS

Member
Reaction score
0
Πόντοι
20
Περιοχή
Aghia Varvara
τον ίδιο προφυλακτήρα τον έχω και εγώ στο ίδιο ακριβώς χρώμα,Αλλά μου έχει στραβώσει λίγο από τα στενά παρκαρίσματα...Κατα τα άλλα είναι εντελώς καινούριος...Υπάρχει περίπτωση να μου των ισιώσει κάποιος που ασχολείται με φανοποιία??? και κατα δεύτερον ίσως ο φίλος παρέλειψε τις πλαστικές γωνίες στο πρότζεκτ...

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.644
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
FARMAKOPOULOS said:
τον ίδιο προφυλακτήρα τον έχω και εγώ στο ίδιο ακριβώς χρώμα,Αλλά μου έχει στραβώσει λίγο από τα στενά παρκαρίσματα...Κατα τα άλλα είναι εντελώς καινούριος...Υπάρχει περίπτωση να μου των ισιώσει κάποιος που ασχολείται με φανοποιία??? και κατα δεύτερον ίσως ο φίλος παρέλειψε τις πλαστικές γωνίες στο πρότζεκτ...
Αν δεν έχει τσακίσει πολύ σίγουρα θα γίνεται.. Βάλε φωτογραφία αν μπορείς να τον δούμε.. Επίσης καινούργιος έχει 30 ευρώ + μεταφορικά άλλα 10 περίπου

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
19.824
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Δεν ξέχασα να βάλω τις πλαστικές γωνίες, απλα δεν τις είχε απο την μάνα του, νομίζω οτι μπαινανε στα Γερμανικά κυρίως...

FARMAKOPOULOS

Member
Reaction score
0
Πόντοι
20
Περιοχή
Aghia Varvara
Θα τον βγάλω μια φώτο επάνω στο αμάξι γιατί το έχω και κινείται...Δεν είναι θέμα τόσο κόστους αλλά το οτι είναι κρίμα 2μιση χρονών προφυλακτήρας για μικροχτυπήματα να αλλαχτεί!!!

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.644
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
FARMAKOPOULOS said:
Θα τον βγάλω μια φώτο επάνω στο αμάξι γιατί το έχω και κινείται...Δεν είναι θέμα τόσο κόστους αλλά το οτι είναι κρίμα 2μιση χρονών προφυλακτήρας για μικροχτυπήματα να αλλαχτεί!!!
Ναι μωρέ αν είναι μικρή ζημιά σίγουρα θα μπορέσει να έρθει στα ίσια του.. Μια φωτογραφία θα βοηθήσει πάντως ;)

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
19.824
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Ενταξει παιδιά περασε αρκετος καιρος...και ο μπροστινός αρχισε να παραπονιέται... αποφάσισα λοιπον να κανω κατι και για αυτον...
οσο δηλαδη περναγε απο το χερι μου και την επιβλεψη των γατων μου...
εδω βλεπουμε την αθλια κατασταση του... το πλαστικό απο το δεξι πουλι η κερατο ειναι βιδωμένο με ξυλόβιδα...

έπειτα απο αρκετή ωρα αφαιρέθηκε...
και εδω φαινωνται ακομα πιο καθαρά τα χάλια του...

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
19.824
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
δύστυχος ο προφυλακτηρας ειχε και αυτός τα μαύρα του τα χαλια... τρίβοντας τον μέτρησα πανω απο πεντε στρωματα χρωμάτων κάποτε ηταν και ασπρος (να ηταν απο κανα dolly) και ηταν στοκαρισμενος σε δυο σημεία... και εσωτερικά ολο σκουριασμενος...

όποτε συνέχισα με τα πούλια...
αφαιρεθηκαν οι πλαστικες baquettes για να τριφτούν καλά

πρωτο χερι ασταρι, τρίψιμο με 1000 υαλόχαρτο, δευτερο χερι ασταρι και ξανα τριψιμο...έπειτα το χρωμα του RAL 9006 δυο χερακια... και τέλος το βερνίκι του...

εδω το τελικό αποτέλεσμα

για τον προφυλακτήρα λεω για καινούργιο αν ξερει καποιος μαγαζι Αθηνα που να πουλαει σε λογική τιμή γύρο στα 40 ευρω αν και το βλεπω δυσκολο μου λέει ,
διαφορετικά απο εξω...τον πουλανε και ετοιμο σε γκρι για charleston απλα ελεγα μήπως γλίτωνα τα μεταφορικά... θα χρειαστώ και καποια αλλα πραγματακια απως τα λαστιχακια αναμεσα στο προφυλακτηρα και το καπό, και κάποιες βίδες... την μαυρη ταινεια ευτηχως την ειχα ηδη παρει... στον παλιό προφ. ειναι βαμμένη η μαύρη λωρίδα (εγκλήματα πρώην κάτοχου) !!!

Last edited:
Top Bottom