- Reaction score
- 17.239
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
+ σφαιρα στη σφαιρουλα!

Today only ντιζα στην ντιζουλα ... και χαζευα .... τους φιλους μας ....απο μακρια+ σφαιρα στη σφαιρουλα!![]()
Μα αγορι μου ..πως θα πας στο Ντουμπαι που μεταφερουν τα γκαραζ τουςΑν βάλετε και την κρεμαγιέρα θα είστε πλέον και επίσημα οι νέοι μου μηχανικοί![]()
Είναι το πιο περίπλοκο αυτοκίνητο στο οποίο έχω δουλέψει ποτέ!!!Αν βάλετε και την κρεμαγιέρα θα είστε πλέον και επίσημα οι νέοι μου μηχανικοί![]()
Μπα .... τωρα που εβγαλαν πετρελαιο ...Ε θα έρχονται και Ελλάδα
Σου δινει χρονο να πινεις καφεδακια στην σκια ...για σκεψη...Είναι το πιο περίπλοκο αυτοκίνητο στο οποίο έχω δουλέψει ποτέ!!!
Ναι γιατί συνέχεια διερωτάσαι τι ήθελε να πει ο κατασκευαστής ??? Που πάει αυτό , γιατί δεν ταιριάζει εκείνο ,............ και άλλα ανταλλακτικά........ οπότε το φιλοσοφεις για να μη σου στρίψει!!!Σου δινει χρονο να πινεις καφεδακια στην σκια ...για σκεψη...
Λέω να το δώσω για ανακύκλωσηΑμα δε σ αρεσει Γιαννη και σε χαλαει, σε απαλλασσω. Απλα να μου δωσεις και 100e μαζι με το αυτοκινητο.
Μη σκαλιζεις πληγες ρεσυ...Λέω να το δώσω για ανακύκλωση![]()
Δεν στο είπα για να γελάσεις..Δε γελασα![]()
Εύχομαι στη ζωή σου οι πληγές να είναι μόνο από κάτι τέτοια !!!Μη σκαλιζεις πληγες ρεσυ...