- Reaction score
- 8.315
- Πόντοι
- 947
- Περιοχή
- Zwettl Niederösterreich Austria
- Website
- www.citrobella.com
Xaxaxaxa...poli gelio...toyota aygo?
Xaxaxaxa...poli gelio...toyota aygo?
Καλοτάξιδο Κώστα!Na ta avgo pou tzimbisa...
View attachment 7563 View attachment 7564 View attachment 7565
Pluriel 1.6i Sensodrive...ke echo sto nou mou kati pou tha to kani...
Όταν κάτι γίνεται κλασικό και ιστορικό χάνει τον αρχικό χαρακτήρα του.. Παλιά ήταν ο ορισμός του αυτοκινήτου των μαζών αλλά πλέον και συν τω χρόνω θα γίνει αυτοκίνητο για πολύ λίγους..Μ αρέσει για την σπανιότητά του.
Αυτό που με θλίβει γενικα με τα 2cv, είναι πως οι τιμές τους έχουν ανέβει δυσανάλογα ψηλά με τον χαρακτήρα του μοντέλου.
...thanx se oli tin parea...Εδω γιατρουλι μου...με τις υγείες σου...
...Στο πλυντήριο πάρε και ένα μαγιό...με μάσκα....
Και το νου σου....μην το ανοίξεις όλο...να παραμείνεις στο κομμάτι της οροφής...
....Από τις λίγες φορές σε κουβέντα που κάνετε για καινούργια....που βλέπω ταλαιπωρίες πολλές...
Μακαρι να βγω λαθος...(δεν μιλω απο οτι εχω ακουσει...κατι. ξερω στο εκεινο μακρυνο παρελθον...)
..Αλλα και πάλι καλούς δρόμους...
...ala pali ine poli evprosdekti...
αυτό φαντάστηκα κι εγώ...Βαλτου πανι αγαπητε μου φιλε και βγες στα ανοιχτα καμια ς λιμνης...
....Μωρέ ξέρω τι θα κάνεις....
Charleston το βλεπω Μπορντω μαυρο... (ντυμένο με αυτοκόλλητα )![]()
Βρε γράψτε..ένα βιβλιαράκι τσέπης να το έχουμε μαζί μας και εμείς οι ταπεινή .......by the way...o GiAnniS, o Tryphon ke o Citrobella kinoune tin agora...tin katalabenoune ke tis ipagorevoune ton diko tous rithmo...
Pankosmios....
Κουκλιά να τα χαίρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na ta avgo pou tzimbisa...
View attachment 7563 View attachment 7564 View attachment 7565
Pluriel 1.6i Sensodrive...ke echo sto nou mou kati pou tha to kani...
Έτσι ακριβώςMa ine evkolo...panta ta matia ke ta avtia anichta ke san cobra se kathe dothisa evkeria na petachtis...
DS tou Boulanger...CX tou Nikephorou...ke ola schedon da dika mou ochimata etzi ta apektisa...ochi kathoumenos ston kanape pinondas kafedakia...
Endiaveron ke kardia ke tolmi ke ligo risiko merikes fores...
Afta.
Ochi bordeaux/ noir ala gris/ gris gia na doume...Βαλτου πανι αγαπητε μου φιλε και βγες στα ανοιχτα καμια ς λιμνης...
....Μωρέ ξέρω τι θα κάνεις....
Charleston το βλεπω Μπορντω μαυρο... (ντυμένο με αυτοκόλλητα )![]()