2CV scotch...

Reaction score
16.122
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Région parisienne
Κωστα καλορίζικο...

Που το θυμήθηκες το μικρό;;
Και τι θα του κάνεις;;

nonos

Member
Reaction score
18.163
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Σορρυ αλλα η φαση προσωπικα για το συγκεκριμενο ειναι οπως ο Αποστολης με το axel...:O
Και απ οσα ξερω γυρω μου οτι πιο αναξιοπιστο εβγαλε ποτε η citroen.

Καλοταξιδο Κωστα!

visa chrono

Member
Reaction score
26.438
Πόντοι
1.487
Εδω γιατρουλι μου...με τις υγείες σου...
...Στο πλυντήριο πάρε και ένα μαγιό...με μάσκα....
Και το νου σου....μην το ανοίξεις όλο...να παραμείνεις στο κομμάτι της οροφής...
....Από τις λίγες φορές σε κουβέντα που κάνετε για καινούργια....που βλέπω ταλαιπωρίες πολλές...
Μακαρι να βγω λαθος...(δεν μιλω απο οτι εχω ακουσει...κατι. ξερω στο εκεινο μακρυνο παρελθον...)
..Αλλα και πάλι καλούς δρόμους...

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
23.496
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Μ αρέσει για την σπανιότητά του.

Αυτό που με θλίβει γενικα με τα 2cv, είναι πως οι τιμές τους έχουν ανέβει δυσανάλογα ψηλά με τον χαρακτήρα του μοντέλου.
Όταν κάτι γίνεται κλασικό και ιστορικό χάνει τον αρχικό χαρακτήρα του.. Παλιά ήταν ο ορισμός του αυτοκινήτου των μαζών αλλά πλέον και συν τω χρόνω θα γίνει αυτοκίνητο για πολύ λίγους..

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.315
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
Εδω γιατρουλι μου...με τις υγείες σου...
...Στο πλυντήριο πάρε και ένα μαγιό...με μάσκα....
Και το νου σου....μην το ανοίξεις όλο...να παραμείνεις στο κομμάτι της οροφής...
....Από τις λίγες φορές σε κουβέντα που κάνετε για καινούργια....που βλέπω ταλαιπωρίες πολλές...
Μακαρι να βγω λαθος...(δεν μιλω απο οτι εχω ακουσει...κατι. ξερω στο εκεινο μακρυνο παρελθον...)
..Αλλα και πάλι καλούς δρόμους...
...thanx se oli tin parea...
Ksero kala to Pluriel mias ke icha apo 2004 eos 2008 ena kokkino 1.4i gymno...oute radio den iche afto...opote ksero ke ta kolpa tou...
To amaksaki den to epsaksa...afto me brike...ke mias pou itane se poli kala cheria...ke to ichane min staksi ke min breksi...ke pro pandon se poli poli chamili timi evkerias...ke epidi icha ke pola ipolipa apo to kokkinaki...to tzimbisa...ke echo ston nou mou ena pirama...to be continued.
Filia my friends...

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
23.496
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.315
Πόντοι
947
Περιοχή
Website
www.citrobella.com

visa chrono

Member
Reaction score
26.438
Πόντοι
1.487
Βαλτου πανι αγαπητε μου φιλε και βγες στα ανοιχτα καμια ς λιμνης...:devil::devil::dance::dance::dance::dance::dance:

....Μωρέ ξέρω τι θα κάνειςideaidea....
Charleston το βλεπω Μπορντω μαυρο... (ντυμένο με αυτοκόλλητα ):p:citrolove::citroen::citroen::citroen::citroen:

Reaction score
16.122
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Région parisienne
Βαλτου πανι αγαπητε μου φιλε και βγες στα ανοιχτα καμια ς λιμνης...:devil::devil::dance::dance::dance::dance::dance:

Charleston το βλεπω Μπορντω μαυρο... (ντυμένο με αυτοκόλλητα ):p:citrolove::citroen::citroen::citroen::citroen:
αυτό φαντάστηκα κι εγώ...

Αλλά να πα την αμαρτία μου, ποτέ δεν μου άρεσε το Πλουριέλ Τσαρλεστον

visa chrono

Member
Reaction score
26.438
Πόντοι
1.487
...by the way...o GiAnniS, o Tryphon ke o Citrobella kinoune tin agora...tin katalabenoune ke tis ipagorevoune ton diko tous rithmo...
Pankosmios....
Βρε γράψτε..ένα βιβλιαράκι τσέπης να το έχουμε μαζί μας και εμείς οι ταπεινή ....
popcornpopcorn:toilet::toilet::toilet::toilet:

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.315
Πόντοι
947
Περιοχή
Website
www.citrobella.com
Ma ine evkolo...panta ta matia ke ta avtia anichta ke san cobra se kathe dothisa evkeria na petachtis...
DS tou Boulanger...CX tou Nikephorou...ke ola schedon da dika mou ochimata etzi ta apektisa...ochi kathoumenos ston kanape pinondas kafedakia...
Endiaveron ke kardia ke tolmi ke ligo risiko merikes fores...
Afta.

GiAnniS

Member
Reaction score
7.905
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
Ma ine evkolo...panta ta matia ke ta avtia anichta ke san cobra se kathe dothisa evkeria na petachtis...
DS tou Boulanger...CX tou Nikephorou...ke ola schedon da dika mou ochimata etzi ta apektisa...ochi kathoumenos ston kanape pinondas kafedakia...
Endiaveron ke kardia ke tolmi ke ligo risiko merikes fores...
Afta.
Έτσι ακριβώς :respect::respect::respect:

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.315
Πόντοι
947
Περιοχή
Website
www.citrobella.com
Ochi bordeaux/ noir ala gris/ gris gia na doume...

visa chrono

Member
Reaction score
26.438
Πόντοι
1.487
Εύκολο ειναι αυτο...

Το πασχα παρε απο εδω τα αυτοκόλλητα σε ένα μαγαζί...( εκει πανω σε τέτοια πρέπει να χρεώνουν φαρμακείο..) και θα είσαι έτοιμος για βαρκάδα....:dance::dance:...καμιά 5ετια αντέχουν.... και θα σου κάνει ο Νικόλας :baby:και δώρο ένα σωσίβιο ωραίο....:lol::lol:

:citrolove::citroen::citroen:

You are crazy....my friend...

Last edited:
Top Bottom