Να ερθεις να με πάρεις με τη Bugatti και να πάμε μαζί!!Λεω να παω στο οικοπεδο με tin Bugatti για καφε αυριο..
Θα ερθετε..?
Το γνωστό πεζοδρόμιο; Καιρό είχαμε να το δούμε.Μετά από μια όμορφη βόλτα στην άδεια παραλιακή της Βουλιαγμένης!View attachment 12998
poly χαιρομαι που ξαναβγηκε στους δρομους αυτο το αστερι οταν το τελειοποιησεις μηχανικα οπως εσυ το θες ....μετα ενα βαψιμο και παμε για αλλες πολιτειες...ON THE ROAD AGAIN !
Τελευταίες μικρο-επισκευές, αλλαγή λάστιχα, πινακίδες και ασφάλεια, και το πρώτο ταξιδάκι 130 χιλιομέτρων μετά από 8-9 χρόνια ακινησιας έγινε χωρίς προβλήματα. Μετά έχουμε συνεργείο (για 3-4 δουλειές που δεν μπορώ να κάνω μόνος μου) και αν όλα πάνε καλά, ΚΤΕΟ .View attachment 12999View attachment 12999View attachment 13004View attachment 13003
Φιλε πραγματικα χαιρομαι πολυ μαζι σου! Και χαιρομαι γιατι μεσα σ αυτη τη κατασταση εστω το να βαλεις ενα bx παλι σε κυκλοφορια ειναι μεγαλη υποθεση. Μου κανει τρομερη εντυπωση που δε κατεστρεψαν τις πινακιδες στη ΔΟΥ σου μετα απο τοσα χρονια επισης!!!ON THE ROAD AGAIN !
Τελευταίες μικρο-επισκευές, αλλαγή λάστιχα, πινακίδες και ασφάλεια, και το πρώτο ταξιδάκι 130 χιλιομέτρων μετά από 8-9 χρόνια ακινησιας έγινε χωρίς προβλήματα. Μετά έχουμε συνεργείο (για 3-4 δουλειές που δεν μπορώ να κάνω μόνος μου) και αν όλα πάνε καλά, ΚΤΕΟ .View attachment 12999View attachment 12999View attachment 13004View attachment 13003
Ισως είναι ανάλογα τη ΔΟΥ... Αλλού τις καταστρέφουν και αλλού όχι.Κι ομως τις δικες μου απο το mazda σε ακινησια απο τον Σεπτεμβρη του 2016 τις κατεστρεψαν και αναγκαστικα εβγαλα καινουριες.![]()
Στην εφορία μου είπαν οτι τωρα τους επιβάλουν να καταστρέφουν όσες είναι πολλά χρόνια κατατεθιμένες, απλά αυτές θα τις κατέστρεφαν από μέρα σε μέρα. Προφανώς όσες εφορίες συμμορφώνονται με το νόμο τις καταστρέφουν, καποιες άλλες....βαριούνται!Eχω την εντυπωση οτι πλεον σε πολλες περιπτωσεις δεν καταστρεφουν πινακιδες.Ο tryphon πηρε κανονικα πισω τις πινακιδες απο το 5ρι μετα απο 10 χρονια ακινησιας.Φιλος προσφατα πηρε πισω τις αρχικες πινακιδες μετα απο 15 χρονια ακινισιας.Και αυτη η αγγελια παρακατω ειναι ενα ακομα παραδειγμα.
https://www.car.gr/10133453-austin-morris
Τωρα,ποιος ξερει γιατι..
Κατα τα αλλα,μπραβο για την ΒΧ!Οι προφυλακτηρες ειναι γκρι απο το εργοστασιο;Θυμαμαι οτι στις περισσοτερες ηταν βαμμενοι..