Εγώ για εμένα αγόρασα ένα καινούργιο απλό σασί. Του πέρασα ενα παχύ χέρι Chassis Coat καί that's all για την διάβρωση.Εριξα μια ματια ξανα ετσι απο περιεργεια και βρηκα και αλλα ψεγαδια στο μπροστινο μερος του σασι εκει που κραταει την μηχανη απο κατω, στο δεξι ραμφος (οδηγου) απο την εξω πλευρα.
View attachment 28822View attachment 28823View attachment 28824View attachment 28825
Οπως βλεπετε εχει κοπει ξανα τα σασι οποτε και σε απειρο ματι κατι τετοιο σημαινει ταφοπλακα στο σασακι κατα την γνωμη μου.
Πραγματικα η επισκευη ηταν αχαρακτηριστη και δυστηχως υπαρχουν ανθρωποι που κυκλοφορουν τετοια οχηματα χωρις καν να το γνωριζουν.
Δεν τα παραταμε ομως και καθε προβλημα με λιγο πεισμα, υπομονη και σκεψη ξεπερνιεται!
Ετσι λεω προς το παρων να ξαναβαλω την καμπινα πανω στο σασι για εξοικονομηση χορου και για να ειναι ολα στην θεση τους. Θα κανω μικροεπισκευες στην καμπινα, μεχρι με το καλο να κοιταξω το θεμα του τι σασι θα επιλεξω για να προχωρησω στην σωστη αποκατασταση. Μολις παρω σασι θα φτιαξω και τα πατωματα που ευτυχως οπως φενεται τωρα μονο τα μπροστινα μερη εχουνε προβλημα. Κατι ειναι και αυτο στην τελικη.
Απο σασι οσο εχω ριξει μια ματια πιστευεται ειναι καλυτερο αυτα που τα εχουνε κανει καταφορεση ή γαλβανιζε?
Επισης εχω το ταμπελακι της μηχανης αλλα οχι τον αριθμο σασι. Που να τον ψαξω στο περιπου? μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι ομως δεν εχω ψαξει να πω την αληθεια. Θα το ψαξω και αυτο μολις βρω λιγο χρονο ομως μια ιδεα του που να περιμενω να τον βρω θα βοηθησει, μιας και εχει βαφτει και ισως να ειναι θαμενος.
Τελος απο εξωτερικο φοβαμαι λιγο την αγορα σασι μηπως και γινει καποιο λαθος στην αποστολη και οσο νανε ειναι και πολλα χρηματα αν χαθει. Εχει κανει καποιος εδω αγορα σασι απο εξω? Εχετε καποια προταση οσο αναφορα την αξιοπιστια των διαφορων Online μαγαζιων σε μια τετοια μεγαλη αγορα?
Και παλι χιλια ευχαριστω σε ολους εδω περα! Σιγα σιγα πιστευω θα τα καταφερω να το επαναφερω στην ζωη!
Τώρα ανάμεσα σε καταφορεσις καί γαλβανιζε, έχω θα έπαιρνα καταφορεσις. Τα γνωστά μαγαζιά είναι όλα αξιόπιστα καί δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι κάτι. Ο αριθμός πλαισίου (Vin ) είναι χτυπημένος στο δεξί το μπράτσο τού σασί στο ύψος τού καπακιού τού κινητήρα περίπου...Η αλλιώς νομίζω στην δεξιά κολώνα... ας δώσει τα φώτα του κάποιος γνωστης..