Σεμινάριο Regularity

visa chrono

Member
Εγγραφή
1 Δεκεμβρίου 2012
Μηνύματα
11.080
Reaction score
21.607
Πόντοι
1.487
Αγαπητά μέλη και φίλοι,
Η ΕΛΦ2CV & Citroen σας προσκαλεί την Παρασκευή 14.02.2020 και ώρα 21.30 χώρο εντευκτηρίου της λέσχης Θεσσαλονίκης 38, Γκάζι, 11854, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο συμμετοχής σε εκδηλώσεις ακρίβειας ταχύτητας και χρόνου - Regularity.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα πλαίσια ενημέρωσης των μελών και φίλων για την διεύρυνση των γνώσεων και πιθανή συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις τέτοιου είδους, εκ των οποίων κάποιες περιλαμβάνονται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά επίσης και μελλοντική οργάνωση τέτοιας εκδήλωσης εκ μέρους της λέσχης.

Βασικός ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Μάριος Αιμίλιος Ηλιού εκλεγμένο μέλος της τεχνικής επιτροπής Ε.Ο.ΦΙΛ.Π.Α. και βαθιά γνώστης του αντικειμένου, όπου θα μας παρουσιάσει τις διαδικασίες και κανονισμούς των εκδηλώσεων αυτών, καθώς και παράλληλα θα μας μιλήσει για την διαδικασία πιστοποίησης ιστορικών αυτοκινήτων εκ μέρους της εν λόγω ομοσπονδίας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω σεμινάριο αφορά όλους του φίλους του ιστορικού αυτοκινήτου, και θα χαρούμε πολύ για την παρουσία σας.

Εκ μέρους του Δ.Σ.


Δημήτριος Αμούργης Ιωάννης Χωριανόπουλος


Πρόεδρος Δ.Σ. Γεν. Γραμματέας.
 
Top Bottom