- Reaction score
- 16.600
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Πινακίδα Υ** - 4**8?
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να απαντήσω.Πινακίδα Υ** - 4**8?
Όπως νιώθεις Άλεξ! Ειλικρινά το γράφω αυτό.Δεν ξέρω αν θα πρέπει να απαντήσω.
Δεν πρόκειται να ξαναασχοληθω με το εν λόγω αμάξι. Ήταν μία φωτό, δεν με είδε, αντίο! Ούτε θα με ξαναδεί.Όπως νιώθεις Άλεξ! Ειλικρινά το γράφω αυτό.
Απλά αν πέφτω μέσα να είσαι διστακτικός και προσεκτικός με τον οδηγό της... Γι'αυτό το έγραψα αρχικά.
Νομίζω τραγούδι είναιΣε κάποιο Αγγλικό περιοδικό αυτοκινήτου, δε θυμάμαι ποιο, είχα δει το πολύ πετυχημένο "Rust in peace!".
Και μουσικό άλμπουμ.Νομίζω τραγούδι είναι
Και συγνώμη για το "off topic", και το ψευδώνυμό σου στο φόρουμ, πέρα από πολύ ωραίο ως θέμα, είναι και ο τίτλος ενός από τα πιο αγαπημένα μου και αντικειμενικά αριστουργηματικά κομμάτια της ροκ μουσικής! (Stargazer των Rainbow, από το άλμπουμ "Rising" του 1976).Νομίζω τραγούδι είναι
Ναι πολύ σωστά!!Και συγνώμη για το "off topic", και το ψευδώνυμό σου στο φόρουμ, πέρα από πολύ ωραίο ως θέμα, είναι και ο τίτλος ενός από τα πιο αγαπημένα μου και αντικειμενικά αριστουργηματικά κομμάτια της ροκ μουσικής! (Stargazer των Rainbow, από το άλμπουμ "Rising" του 1976).
Το σκέφτηκα και εγώ απο Την πρώτη στιγμή που είδα αυτό το Username!!!! O Blackmore στα καλύτερα του!!!!Και συγνώμη για το "off topic", και το ψευδώνυμό σου στο φόρουμ, πέρα από πολύ ωραίο ως θέμα, είναι και ο τίτλος ενός από τα πιο αγαπημένα μου και αντικειμενικά αριστουργηματικά κομμάτια της ροκ μουσικής! (Stargazer των Rainbow, από το άλμπουμ "Rising" του 1976).
Peace piece για εμενα ειναι το ιδιο... σε αυτην την φωτο...Χαχα, "peace" ρε φίλε !!! Εκτός αν το εννοούσες το "piece", δηλαδή ξεκουράσου σε κομμάτια, σε ανταλλακτικά ή κάτι τέτοιο...
Πάντως πάντα με τρελαίνει όταν βλέπω παρατημένες GS.
Το σωστότερο για την συγκεκριμένη φωτογραφία"Rust in peace!"
Του Καματερού πρέπει να είναι αυτή!!! Αλλά και πάλι, πόσες κυκλοφορούν ακόμα!! Είναι ευχάριστο. Συνέχεια σε κάθε γειτονιά της Αθήνας, όπου και αν πάω πετυχαίνω από μία!!!