Για το τρέμουλο να κοιτάξεις βασιλικόυς πυρους αν έχόυν κενα
Βασιλικούς ? Οι οποίοι βρίσκονται , που ?Για το τρέμουλο να κοιτάξεις βασιλικόυς πυρους αν έχόυν κενα
Εσύ καλά τα λες αλλά ποιος σε ακούειΑν θες να διατηρήσεις την αυθεντικότητα του 2cv σου άσε τα τετράγωνα, όχι σαν κάποιον εδώ μέσα που το παίζει λάτρης της αυθεντικότητας, αλλά στο στο δικό του έχει αλλάξει φανάρια από τετράγωνα σε λεμονόκουπες. ΟΝΌΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΈΜΕ, ΥΠΟΛΉΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΊΓΟΥΜΕ![]()
Λεμονοκουπες ???
Τι χρονολογία ειναι στα χαρτια το 2cvακι ???Το έψαξα όλο .. όλα τα σημεία που είπατε και εσείς , Τζιφός!!!
Από τα 4 οχήματα 2cv που έχω, τα δύο έχουν ταμπελακια πριτσινοτα εκεί μπροστά κάτω από το καπό του κινητήρα, τα άλλα δύο δεν έχουν τίποτα πουθενά ... Είμαι να σκάσω ... Γκκρρρρ....
Έτσι θα κάνω ...Και φυσικά εάν δεν βρίσκεις τίποτα στα ραμφι...η αλλού..
Περνεις ταμπέλακι απ έξω.. Ποντες.. Χτυπάς τα νούμερα που έχεις στην άδεια.. Το βάζεις επάνω και μετά πας στο Κτεο..
Καλή συνέχεια...
αγαπητοι συμφορουμιστες ... το να χτυπησετε απλα τα νουμερα στο ταμπελακι δεν λεει κ τιποτα η ΛΕΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ...Έτσι θα κάνω ...
εαν παρεις κ το σασι ναι... αλλα εδω νομιζω ειναι αλλη περιπτωσηΈρχονται από συγκεκριμένο site στο εξωτερικό Μπατίστα σε ΑΑ ποιότητα....
τα τελευταια charleston που φτιάχτηκαν στην Πορτογαλία (όπως το δικο μου) τα νούμερα δεν είναι στο σασί, αλλά είναι χτυπημένα στο πάτωμα στη μεριά του συνοδηγού, μεταξύ κ κοντά εξωτερικής ράγας καθίσματος κ μαρσπιέ...Επειδή με έφαγε η αγωνία σχετικα με το τι και το πώς ... Έφαγα μια αναλαμπή , το 2cv6 Charleston το πέρασα πέρσι ΚΤΕΟ ... Έβγαλα φτερά έψαξα σασί, δεν έχει νούμερα χτυπημένα πουθενά κ αυτό , η διαφορά με το 2cv4 ? Έχει ταμπελακι, και όχι ταμπελακι με μαύρα γράμματα και σχέδιο μαύρο όπως το παραπάνω που παρέθεσε ο @Flaminio Bertoni , αλλά ένα απλό ασημί ... θα προχωρήσω κάπως έτσι !