- Reaction score
- 26.155
- Πόντοι
- 1.487
Ωραίος !!! Ευχαριστώ .... Προχωράμε !!!
Έγινε σωστή δουλειά στο κλαπετο ... Αλλάχτηκε επίσης και το λάστιχο με καινούργιο ... Γίνεται φρεσκαρισμα και στα νίκελ στο κλαπετο και τα πλαϊνά ... Φανοστατης το κλασικό χρώμα τελικά ... Με κέρδισε τελικά να διατηρηθεί ως το αρχικό του σχέδιο στα χρώματα .... Όσο γίνεται τουλάχιστον ...Μπράβο Χριστόδουλε
Κάτω από το κλαπέτο ελπίζω να έτριψες καλά γιατί σκάει μετά από λίγο καιρό.
Φανοστάτες τελικά μαύρους ή το κλασικό χρώμα?
Απο 2CV δε ξερω, αλλά μήπως ημιαξόνιο?Καθώς θα παίρνω τις στροφές ... Που λέει και ένα παλιό ζεϊμπέκικο ....τράβηξα λοιπόν ένα βιντεάκι με τον μεγαλύτερο μου προβληματισμό... Το τρέμουλο που κάνει σε κάποια κλίση και μετά .... Φαίνεται και ακούγεται σε δύο σημεία του βίντεο , έχει κάποιος κάποια γνώμη ? Γνώση ?
*Βάλτε ήχο ...
https://photos.app.goo.gl/SyCEmJcXagXUVQn8A
Είναι στο πλάνο του επόμενου δεκαημέρου, από βδομάδα πάω να βγάλω πινακίδες κτλ ... Ανέβασα απλά το βίντεο μήπως ακούσει κανείς κάτι που του έχει τύχει ή καταλαβαίνει κάτι άλλο , διαφορετική η γραφή από το να βλέπεις ...Τον τζόγο στην κρεμαγιέρα τον ξεφορτώθηκες?
Λεμονοκουπες ???Πολύ ωραίο. Αφού μπήκες στα έξοδα πάρε και δυο καινούργιες λεμονόκουπες. Επίσης στη θέση σου θα αγόραζα και μια μάσκα
Στα ράμφοι στο πλάι τι έχεις κάνει?
Αν θες να διατηρήσεις την αυθεντικότητα του 2cv σου άσε τα τετράγωνα, όχι σαν κάποιον εδώ μέσα που το παίζει λάτρης της αυθεντικότητας, αλλά στο στο δικό του έχει αλλάξει φανάρια από τετράγωνα σε λεμονόκουπες. ΟΝΌΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΈΜΕ, ΥΠΟΛΉΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΊΓΟΥΜΕΛεμονοκουπες ???
Στο πλάι έχουν κοπεί ακριβώς στο νεύρο που κάνουν την κουρμπα προς τα μέσα , έχει μείνει κενό ... Ήταν πειραματισμός μιας και υπήρχαν έξτρα ....
Η μάσκα είναι προσωπική επιλογή η μαύρη , υπάρχει και η γκρι ... Η αλήθεια είναι έχω ένα σετ στρογγυλά φανάρια αλλά στο ένα λείπει το κρύσταλλο ... τα φανάρια δεν θέλω η αλήθεια να τα αλλάξω , την μάσκα θα δούμε ... Σήμερα πήρα πινακίδες ... Επόμενο βήμα το ΚΤΕΟ ...Φαναρια .strogila ... maska gri...