- Reaction score
- 15.605
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Région parisienne
to ABS?
Σιγουρα βλεπω παρα πολλα πραγματα, πρωτα πρωτα απο το εξωτερικο του, που μπορουν να επαναχρησιμοποιηθουν.Το είχα δει πριν 2 χρόνια περίπου...Δεν έχει επάνω (εκτός απ'το μοτέρ) τίποτα που να μπορεί να ξανά χρησιμοποιηθεί σε άλλο όχημα!
Το είχα δει πριν 2 χρόνια περίπου...Δεν έχει επάνω (εκτός απ'το μοτέρ) τίποτα που να μπορεί να ξανά χρησιμοποιηθεί σε άλλο όχημα!
Καλημέρα Νίκο!!! Ίσως. Εγώ όταν το είχα δει είχα τρομάξει!to ABS?
Ποιος Άγγλος θα το χαρεί και αυτό άραγε;Πρωτη φορα βλέπω 2CV σε εκποίηση στο ΟΔΔΥ. Αν ήμουν Αθήνα θα πήγαινα να το δω από κοντά.
View attachment 27989
Αντε επειδη σε λυπαμε και δεν εχω και go proΠράγματι δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει. Μια φωτογραφία θα βοηθούσε κρίμα που δεν ανέβασαν
H W220 δεν αξίζει να λέγεται S class. Στη φωτο δίπλα στο 2cv πρέπει να είναι η w126 με τσακισμένη πόρτα.Μονο και μονο για τις τρεις πανεμορφες γενιες S class αξιζει να παει να τα δει καποιος αν μενει αθηνα, w126 260se , w140 600sel, w220 s320
Στην ουσία, αποκτού "χαρτιά " και νομιμοποιούν μετά .......................Αυτά τώρα ειλικρινά περιμένουν να τα πάρει κάποιος;
Εξωτερικα ενταξει ισως δεν θυμιζει τις προηγουμενες S, αλλα το εσωτερικο ειναι πανεμορφο ειδικα η εκδοση με γκρι δερμα.H W220 δεν αξίζει να λέγεται S class. Στη φωτο δίπλα στο 2cv πρέπει να είναι η w126 με τσακισμένη πόρτα.
Αυτά τώρα ειλικρινά περιμένουν να τα πάρει κάποιος;