Βοηθάτε κόσμε, ψάχνω να αγοράσω μια DS

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
23.489
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Στον Χορεβα βρε παιδια, μην ανησυχειτε
Θερμά συγχαρητήρια.
Είναι πράγματι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο το οποίο είχαμε δει 2 η 3 φορές και ήλπιζα να το πάρει ένας φίλος όπως και έγινε.
Πως το έβγαλες από μέσα?
Πολύ καλή επιλογή ο Χορέβας. Και εγώ πλέον σε αυτόν το πάω..

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
23.489
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Η δίκη μου DS είναι Pallas και θέλω να την επαναφέρω όπως ήταν από τη μαμά του.

Θα σου συνιστούσα να την κάνεις όπως ήταν..
Τι χρώμα δέρματα λες να βάλεις?

Reaction score
16.121
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Région parisienne

γιατί να βάλει δέρματα;; Απόστολε, άσχετο, αλλά στις DS κάθεται τρίτος επιβάτης μπροστά;;

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
23.489
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
γιατί να βάλει δέρματα;;
Γιατί αν την θέλει Pallas η δέρματα η βελούδο θα βάλει..

Το χρώμα του σε Pallas..

Είναι η πρώην του @citrobella
Απίθανο κομμάτι

visa chrono

Member
Reaction score
26.423
Πόντοι
1.487
Καλοτάξιδο και να χαρείς το αυτοκίνητο σου...
Είναι ένα ελληνικό αυτοκίνητο που κουβαλάει την ιστορία ελληνικής οικογένειας που το εμπιστεύτηκε την δεκ του 70..
Η βάση της είναι εξαιρετική...( κοίτα και τα ηλεκτρικά...κάποια καλώδια (ρελεδες)...στο χώρο της μηχανής που έγιναν κατά την διάρκεια χρόνων..
Μην πειράξεις τίποτα από τον χαρακτήρα..του αυτοκινήτου....( και τα προστατευτικα στις πόρτες τα είχε σαν optional την χρονιά που βγήκε..).
Ο άνθρωπος που το είχε μπορεί να σου μεταφέρει όλη την ιστορία του νομίζω ...αν και έχει ένα βιβλίο συντήρησης θησαυρό...
Και κοίτα να το χαρείς.... και να το προσέχεις....
Keeep going........:citroen::citrolove::citroen:

Και νομιζω πως τα καθυσματα του ειναι σε εξαιρετικη κατασταση και original....dont touch...my friend...εαν δεν χρειαζετε...

nikos_xm

Member
Reaction score
664
Πόντοι
507
καλοτάξιδη ! μου αρέσει πολύ το χρώμα αυτό, θα της έβαζα δέρματα μέσα !

GiAnniS

Member
Reaction score
7.905
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
Ευχαριστη εξελιξη αγαπητοι συμφορουμιτες:
View attachment 7337

Ευχαριστω πολυ τον Citrobella και τον Flaminio Bertoni για την υποδειξη (αυτοι ουσιαστικα μου το βρηκαν) και τον Pierre Boulanger για την υποστηριξη και το κουραγιο
Καλορίζικη και καλοτάξιδη!!! Χαίρομαι που τελικά αυτό το DS δεν κατέληξε σε κάποιον αετονύχη...... αλλά σε ένα μέλος της ομάδας!!!!
Θα συγχαρώ το Νίκο (πρώτο ιδιοκτήτη) που επέλεξε να τη σώσει δίνοντάς την σε δικό μας άνθρωπο!!!
Χαίρομαι επίσης που το γνωστό σε όλους πια πεζοδρόμιο έγινε αιτία να συμβούν τα παραπάνω :dance::dance:.
Και η ιστορία έχει ως εξής... Ένα μεσημέρι ο Μιχάλης και εγώ δουλεύαμε στη μπλέ DS στο γνωστό πεζοδρόμιο όταν ξαφνικά εμφανίζεται ο Νίκος (πρώην ιδιοκτήτης της καφέ κούκλας) ο οποίος ήταν συμμαθητής του Μιχάλη στη Λεόντιο. Πάνω στην κουβέντα του είπε ότι έχει την καφέ DS του μπαμπά του , ο οποίος έφυγε από τη ζωή και θέλει να τη δώσει. Κλείσαμε λοιπόν ένα ραντεβού για να δούμε την κυρία!!! Αλλά στους δύο τρίτος δεν χωρεί (έχουμε ήδη 2 DS) σκεφτήκαμε τους φίλους από το my2cv.gr.
Έτσι λοιπόν ξεκίνησε και έφτασε να είναι στα χέρια σου αυτό το πανέμορφο ds .:)

Vagler Don

Member
Reaction score
181
Πόντοι
367
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Website
theflyingdutchmanblog.blogspot.gr
Θερμά συγχαρητήρια.
Είναι πράγματι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο το οποίο είχαμε δει 2 η 3 φορές και ήλπιζα να το πάρει ένας φίλος όπως και έγινε.
Πως το έβγαλες από μέσα?
Πολύ καλή επιλογή ο Χορέβας. Και εγώ πλέον σε αυτόν το πάω..
Ευχαριστω πολυ :)
Πες μου τι σε προβληματισε οσον αφορα το πως το εβγαλα απο μεσα, για να καταλαβω τι ακριβως να εξηγησω. Γεγοnος παραμενει οτι το βαλαμε μπροστα αφου φορτισαμε την μπαταρια, σηκωθηκε κανονικα, και τσουλησε με δυσκολια μεν γιατι η αριστερη δαγκανα ειναι κολλημενη, αλλα παρ ολ αυτα τσουλησε under its own steam και ανεβηκε στο γερανο κορναροντας χαρωπα.

Last edited:

Vagler Don

Member
Reaction score
181
Πόντοι
367
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Website

Και εγω θα ηθελα να την επαναφερω οπως ηταν απο τη μαμα του αν ηταν Pallas :dance:

Vagler Don

Member
Reaction score
181
Πόντοι
367
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Website
Καλορίζικη και καλοτάξιδη!!! Χαίρομαι που τελικά αυτό το DS δεν κατέληξε σε κάποιον αετονύχη...... αλλά σε ένα μέλος της ομάδας!!!!
Θα συγχαρώ το Νίκο (πρώτο ιδιοκτήτη) που επέλεξε να τη σώσει δίνοντάς την σε δικό μας άνθρωπο!!!
Χαίρομαι επίσης που το γνωστό σε όλους πια πεζοδρόμιο έγινε αιτία να συμβούν τα παραπάνω :dance::dance:.
Και η ιστορία έχει ως εξής... Ένα μεσημέρι ο Μιχάλης και εγώ δουλεύαμε στη μπλέ DS στο γνωστό πεζοδρόμιο όταν ξαφνικά εμφανίζεται ο Νίκος (πρώην ιδιοκτήτης της καφέ κούκλας) ο οποίος ήταν συμμαθητής του Μιχάλη στη Λεόντιο. Πάνω στην κουβέντα του είπε ότι έχει την καφέ DS του μπαμπά του , ο οποίος έφυγε από τη ζωή και θέλει να τη δώσει. Κλείσαμε λοιπόν ένα ραντεβού για να δούμε την κυρία!!! Αλλά στους δύο τρίτος δεν χωρεί (έχουμε ήδη 2 DS) σκεφτήκαμε τους φίλους από το my2cv.gr.
Έτσι λοιπόν ξεκίνησε και έφτασε να είναι στα χέρια σου αυτό το πανέμορφο ds .:)
Ευχαριστω πολυ. Χαιρομαι που βλεπω οτι ξερετε τον ανθρωπο που το ειχε. Ο Νικος ειναι πραγματικα εξαιρετικος ανθρωπος, θεωρω οτι ετσι ηταν και ο πατερας του αν και δεν ειχα την τυχη να τον γνωρισω

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.315
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com

...opote alakste ta isoterika sas...basika tote tha echete afto pou thelete...

Vagler Don

Member
Reaction score
181
Πόντοι
367
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Website
Λιγα λογια περι αυθεντικότητας. Το αυτοκίνητο έχει ψυχή, και χαρακτήρα. Το DS έχει για πολλούς και διάφορους λόγους πολυ ιδιαίτερη ψυχή και πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα. Αυτο εν μέρει συμβαινει επειδή μια μέρα μαζεύτηκαν ένα μάτσο τρελοί που εργαζόντουσαν σε μιά εταιρεία που ήταν αρκετά τρελή για να πεί στον κόσμο "ιδού πως πρέπει να ειναι ενα αυτοκινητο", και σχεδίασαν κατασκεύασαν αλλα και κατάφεραν να βγάλουν στην παραγωγή το ονειρο τους ακριβως όπως το επινόησαν τα μυαλα τους. Αυτό τους το εγχείρημα μας χάρισε ένα αυτοκίνητο που ήταν "too much a car for the money". Η σκληρή λοιπόν πραγματικότητα προσπάθησε να απλώσει πανω στο βάτραχο το σάβανο του οικονομικου ανταγωνισμου. Με λίγα λόγια, ηταν τόσο καλο που κανονικα δεν θα επρεπε να υπαρχει. Επειδη ομως δεν επιβιωνει ο δυνατοτερος, αλλα ο προσαρμοστικότερος, καταφεραν να βρουν μια μεση λυση λανσαροντας την σειρα ID η οποια οπως ολοι γνωριζετε μετεξελιχθηκε σε D Super (+5) και D Special. Στην πορεια βεβαια, η φυσικη υπεροχή της DS εξισορροπησε αυτο το αναγκαστικο ατοπημα, και παρουσιαστηκε η ακριβως αντιθετη αναγκη στην αγορα: Το λανσάρισμα μια ακομη πιο πολυτελους, ακομα και απο το αρχικο μοντελο εκδοχής, του Pallas. Με λιγα λογια, η εκδοση Pallas ηταν η θεια δικη που προσπαθησε να εξιλεωσει την αμαρτια του να συμβιβαστει ενα αυτοκινητο που γεννηθηκε για να ειναι ασυμβιβαστο. Για μενα καθε DS αξιζει, και αν το ρωτουσαμε πιστευω θα ηθελε, να ειναι Pallas γι αυτον ακριβως τον λογο.

Απο κει και περα, πρεπει να ξερετε οτι τα αυτοκινητα (ολα) πωλουνται ημιτελη. Αγοραζοντας ενα καινουριο αυτοκινητο απο την αντιπροσωπεια, το παραλαμβανουμε χωρις το βασικοτερο του εξαρτημα: τον οδηγο. ΑΝ, λεω ΑΝ, το αυτοκινητο ευτυχησει να αποκτησει ενα εξαρτημα που να ταιριαζει ακριβως στον χαρακτηρα του, και αν ο οδηγος ευτυχησει να γινει ενα εξαρτημα σε ενα συνολο που ταιριαζει ακριβως στο χαρακτηρα του, τοτε εχουμε την γεννηση ενος μοναδικου συνολου. Το αυτοκινητο γινεται λιγο ο οδηγος του, και ο οδηγος γινεται λιγο το αυτοκινητο του. Και τοτε εχουμε την προσωποποιηση. Καμια DS δεν ειναι ιδια με καμια αλλη, κυριως γιατι συμπεριφερεται διαφορετικα, μοναδικα, αφου μοναδικος ειναι ο συνδυασμος ενος οδηγου με ενα αυτοκινητο.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
23.489
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Ευχαριστω πολυ :)
Πες μου τι σε προβληματισε οσον αφορα το πως το εβγαλα απο μεσα, για να καταλαβω τι ακριβως να εξηγησω. Γεγοnος παραμενει οτι το βαλαμε μπροστα αφου φορτισαμε την μπαταρια, σηκωθηκε κανονικα, και τσουλησε με δυσκολια μεν γιατι η αριστερη δαγκανα ειναι κολλημενη, αλλα παρ ολ αυτα τσουλησε under its own steam και ανεβηκε στο γερανο κορναροντας χαρωπα.
Με κάλυψες διαβάζοντας.. Αν θυμάμαι καλά δεν είχε και σταγόνα LHM..

Vagler Don

Member
Reaction score
181
Πόντοι
367
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Website
Με κάλυψες διαβάζοντας.. Αν θυμάμαι καλά δεν είχε και σταγόνα LHM..
Δεν χρειαστηκε να συμπληρωσουμε καθολου νεραιδοζουμο, ουτε εσταζε απο πουθενα

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
23.489
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Λιγα λογια περι αυθεντικότητας. Το αυτοκίνητο έχει ψυχή, και χαρακτήρα. Το DS έχει για πολλούς και διάφορους λόγους πολυ ιδιαίτερη ψυχή και πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα. Αυτο εν μέρει συμβαινει επειδή μια μέρα μαζεύτηκαν ένα μάτσο τρελοί που εργαζόντουσαν σε μιά εταιρεία που ήταν αρκετά τρελή για να πεί στον κόσμο "ιδού πως πρέπει να ειναι ενα αυτοκινητο", και σχεδίασαν κατασκεύασαν αλλα και κατάφεραν να βγάλουν στην παραγωγή το ονειρο τους ακριβως όπως το επινόησαν τα μυαλα τους. Αυτό τους το εγχείρημα μας χάρισε ένα αυτοκίνητο που ήταν "too much a car for the money". Η σκληρή λοιπόν πραγματικότητα προσπάθησε να απλώσει πανω στο βάτραχο το σάβανο του οικονομικου ανταγωνισμου. Με λίγα λόγια, ηταν τόσο καλο που κανονικα δεν θα επρεπε να υπαρχει. Επειδη ομως δεν επιβιωνει ο δυνατοτερος, αλλα ο προσαρμοστικότερος, καταφεραν να βρουν μια μεση λυση λανσαροντας την σειρα ID η οποια οπως ολοι γνωριζετε μετεξελιχθηκε σε D Super (+5) και D Special. Στην πορεια βεβαια, η φυσικη υπεροχή της DS εξισορροπησε αυτο το αναγκαστικο ατοπημα, και παρουσιαστηκε η ακριβως αντιθετη αναγκη στην αγορα: Το λανσάρισμα μια ακομη πιο πολυτελους, ακομα και απο το αρχικο μοντελο εκδοχής, του Pallas. Με λιγα λογια, η εκδοση Pallas ηταν η θεια δικη που προσπαθησε να εξιλεωσει την αμαρτια του να συμβιβαστει ενα αυτοκινητο που γεννηθηκε για να ειναι ασυμβιβαστο. Για μενα καθε DS αξιζει, και αν το ρωτουσαμε πιστευω θα ηθελε, να ειναι Pallas γι αυτον ακριβως τον λογο.

Απο κει και περα, πρεπει να ξερετε οτι τα αυτοκινητα (ολα) πωλουνται ημιτελη. Αγοραζοντας ενα καινουριο αυτοκινητο απο την αντιπροσωπεια, το παραλαμβανουμε χωρις το βασικοτερο του εξαρτημα: τον οδηγο. ΑΝ, λεω ΑΝ, το αυτοκινητο ευτυχησει να αποκτησει ενα εξαρτημα που να ταιριαζει ακριβως στον χαρακτηρα του, και αν ο οδηγος ευτυχησει να γινει ενα εξαρτημα σε ενα συνολο που ταιριαζει ακριβως στο χαρακτηρα του, τοτε εχουμε την γεννηση ενος μοναδικου συνολου. Το αυτοκινητο γινεται λιγο ο οδηγος του, και ο οδηγος γινεται λιγο το αυτοκινητο του. Και τοτε εχουμε την προσωποποιηση. Καμια DS δεν ειναι ιδια με καμια αλλη, κυριως γιατι συμπεριφερεται διαφορετικα, μοναδικα, αφου μοναδικος ειναι ο συνδυασμος ενος οδηγου με ενα αυτοκινητο.
Έκανες το πρώτο βήμα για πραγματοποιήσεις το όνειρο σου. Κάνε και το επόμενο όπως το είχες στα όνειρα σου..
Όλοι εδώ θα χαρούμε και θα απολαμβάνουμε μαζί σου :ds:

Top Bottom