Βοηθάτε κόσμε, ψάχνω να αγοράσω μια DS

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
στερεοφωνικο το αλλαζεις φίλος αμα βρεις...

nonos

Member
Reaction score
18.162
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Πωπω θα χα κατουρηθει απο τη χαρα μου λεμε. Ανακατασκευαστη ,γνησια ds στην Ελλαδα του '16 ...:love::superman:

Vagler Don

Member
Reaction score
181
Πόντοι
367
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Website
theflyingdutchmanblog.blogspot.gr
στερεοφωνικο το αλλαζεις φίλος αμα βρεις...
Νομιζω πως αυτο δεν χρειαζοταν καν να το πεις. Και τυφλος να την ειχε, θα το πεταγε

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
Νομιζω πως αυτο δεν χρειαζοταν καν να το πεις. Και τυφλος να την ειχε, θα το πεταγε
το γκαραζ που βρήκα την δικια μου ειναι ιδιο!!! μπες στο thread μου και θα το δεις.. απιστευτο

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
βγαλε και τις μεταλλικες ραβδους από τις πορτες που δεν εμπαιναν σε σπεσιαλ... ειναι λιγο παλασιόοιημενος...

ευκαιρια να το επαναφερεις σε σπεσιαλ!!!

πολυ γουσταρω φιλε μπραβο σου!!!

Vagler Don

Member
Reaction score
181
Πόντοι
367
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Website
theflyingdutchmanblog.blogspot.gr
Ας δωσω και μερικες παραπανω πληροφοριες. Καθοταν 2,5 χρονια, και στο συνεργειο που την πηγα, ευτυχως ο ιατρος εβγαλε πορισμα ακριβως οπως αναμενοταν. Θ αλλαχτουν λοιπον οι σφαιρες και τα υγρα του αφου καθαριστει το υδραυλικο συστημα, σιαγονες και κυλινδρακια πισω, καφετιερες, επισκευη δαγκανες και αλλαγη τακακια, ενα ακρομπαρο, και τα ελαστικα του.

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
Ας δωσω και μερικες παραπανω πληροφοριες. Καθοταν 2,5 χρονια, και στο συνεργειο που την πηγα, ευτυχως ο ιατρος εβγαλε πορισμα ακριβως οπως αναμενοταν. Θ αλλαχτουν λοιπον οι σφαιρες και τα υγρα του αφου καθαριστει το υδραυλικο συστημα, σιαγονες και κυλινδρακια πισω, καφετιερες, επισκευη δαγκανες και αλλαγη τακακια, ενα ακρομπαρο, και τα ελαστικα του.
σε ποιο συνεργειο την πήγες? προσεχε ποιον θα εμπιστευτεις να βαλει χερι... πρεπει να ξερει.. και να ξερει καλα...

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
Με ρωτησε και του ειπα να βαλει αυτες που ειναι καλυτερες
η μια εχει 33 ευρω η αλλη 150....

εγω εχω διαιρουμενες γνησιες, δυσκολα βρισκεις πλεον...

Reaction score
16.121
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Région parisienne
Αρρωστια ειναι :love: Προσεξα και τη ξανθουλα διπλα, καρμπον ιδια με τη δικια μου. Μαλλον ο αντικαταστατης της θεας.

την πρόσεξα και εγω!!
Αντικαταστάτης της θεάς;; Κι όχι η ΧΜ(αν μιλάμε για την ιδια εποχή);

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
I know αλλα μες στις σφαιρες ειναι η ψυχη του. Πως να κανω υποχωρηση?
δεν κανεις υποχωρηση... βαζεις αυτες που πρεπει και ξεμπερδευεις οπως εκανα και εγω.... παντως και οι αλλες πολυ καλες ειναι....

Reaction score
16.121
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Région parisienne
το εσωτερικό είναι πανέμορφο χρώμα για ds...

Reaction score
16.121
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Région parisienne
άσε κι εγώ περιμένω να φύγουν τα χιόνια και το αλάτι από εδώ πάνω (έχουν κ0πεί οι βόλτες προσωρινά λόγω καιρού...) Για να πάω να αλλάξω LHM και φίλτρα...

Reaction score
16.121
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Région parisienne
δεν κανεις υποχωρηση... βαζεις αυτες που πρεπει και ξεμπερδευεις οπως εκανα και εγω.... παντως και οι αλλες πολυ καλες ειναι....
και οι IFHS είναι καταπληκτικές. Καλλίτερες ίσως από τις μοντέρνες γνήσιες Σιτροέν.

(Συγγνώμη για τα επαναλαμβανόμενα ποστ.... τα έκανα λίγο σαλάτα με τις παραθέσεις)

Top Bottom