Βάσει αριθμου πλαισιου ειναι γνησια Special του 74. Η μονη ταρζανια ειναι τα σηματα στο πισω καπω
Νομιζω πως αυτο δεν χρειαζοταν καν να το πεις. Και τυφλος να την ειχε, θα το πεταγεστερεοφωνικο το αλλαζεις φίλος αμα βρεις...
το γκαραζ που βρήκα την δικια μου ειναι ιδιο!!! μπες στο thread μου και θα το δεις.. απιστευτοΝομιζω πως αυτο δεν χρειαζοταν καν να το πεις. Και τυφλος να την ειχε, θα το πεταγε
Με βοηθας παρακαλω με ενα λινκ?το γκαραζ που βρήκα την δικια μου ειναι ιδιο!!! μπες στο thread μου και θα το δεις.. απιστευτο
λεγεται βελτιωσεις dspecial 1973Με βοηθας παρακαλω με ενα λινκ?
σε ποιο συνεργειο την πήγες? προσεχε ποιον θα εμπιστευτεις να βαλει χερι... πρεπει να ξερει.. και να ξερει καλα...Ας δωσω και μερικες παραπανω πληροφοριες. Καθοταν 2,5 χρονια, και στο συνεργειο που την πηγα, ευτυχως ο ιατρος εβγαλε πορισμα ακριβως οπως αναμενοταν. Θ αλλαχτουν λοιπον οι σφαιρες και τα υγρα του αφου καθαριστει το υδραυλικο συστημα, σιαγονες και κυλινδρακια πισω, καφετιερες, επισκευη δαγκανες και αλλαγη τακακια, ενα ακρομπαρο, και τα ελαστικα του.
η μια εχει 33 ευρω η αλλη 150....Με ρωτησε και του ειπα να βαλει αυτες που ειναι καλυτερες
Αρρωστια ειναιΠροσεξα και τη ξανθουλα διπλα, καρμπον ιδια με τη δικια μου. Μαλλον ο αντικαταστατης της θεας.
δεν κανεις υποχωρηση... βαζεις αυτες που πρεπει και ξεμπερδευεις οπως εκανα και εγω.... παντως και οι αλλες πολυ καλες ειναι....I know αλλα μες στις σφαιρες ειναι η ψυχη του. Πως να κανω υποχωρηση?
άσε κι εγώ περιμένω να φύγουν τα χιόνια και το αλάτι από εδώ πάνω (έχουν κ0πεί οι βόλτες προσωρινά λόγω καιρού...) Για να πάω να αλλάξω LHM και φίλτρα...Ας δωσω και μερικες παραπανω πληροφοριες. Καθοταν 2,5 χρονια, και στο συνεργειο που την πηγα, ευτυχως ο ιατρος εβγαλε πορισμα ακριβως οπως αναμενοταν. Θ αλλαχτουν λοιπον οι σφαιρες και τα υγρα του αφου καθαριστει το υδραυλικο συστημα, σιαγονες και κυλινδρακια πισω, καφετιερες, επισκευη δαγκανες και αλλαγη τακακια, ενα ακρομπαρο, και τα ελαστικα του.
και οι IFHS είναι καταπληκτικές. Καλλίτερες ίσως από τις μοντέρνες γνήσιες Σιτροέν.δεν κανεις υποχωρηση... βαζεις αυτες που πρεπει και ξεμπερδευεις οπως εκανα και εγω.... παντως και οι αλλες πολυ καλες ειναι....