Έχει μια λογική αυτό που λες, το νιώθω και εγώ με το 2cv που ανακατασκεύασα και είναι σαν καινούργιο. Το θέμα όμως είναι πως χάνεις την απόλαυση του να οδηγείς ένα τέτοιο αμάξι και η ζωή είναι μικρή....ke ego sas leo pos me afton ton Batracho den tha ebgena ston dromo...tha leronotousan to tromera kathara ekatomiria kenurgia komatakia...opote sto spiti sto saloni...min staksi ke min breksi..
για το λογο αυτο και γω το κυκλοφορω κανονικα καθε μερα. η ζωη ειναι μικρη και δεν σου φτανει να το απολαυσειs. γεροι να ειμαστε να τα φτιαχνουμε...Έχει μια λογική αυτό που λες, το νιώθω και εγώ με το 2cv που ανακατασκεύασα και είναι σαν καινούργιο. Το θέμα όμως είναι πως χάνεις την απόλαυση του να οδηγείς ένα τέτοιο αμάξι και η ζωή είναι μικρή.
Gia afto ke ego echo machima amaksia...ektos apo to Charleston pou den to bgaso pia ston dromo...kikloforo omos ta ala ... Dyane, Mehari, 2CV Special, AZ ( i giagaka...)... Visombala ktl...Έχει μια λογική αυτό που λες, το νιώθω και εγώ με το 2cv που ανακατασκεύασα και είναι σαν καινούργιο. Το θέμα όμως είναι πως χάνεις την απόλαυση του να οδηγείς ένα τέτοιο αμάξι και η ζωή είναι μικρή.
Άντε Δημήτρη με το καλό.. Να τραβάς φωτογραφίες από το όλο πρότζεκτ για να τις βάλουμε εδώ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ... ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΦΑΝΑΡΤΖΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΡΠΑΖΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΩ ΣΕ ΦΟΡΜΑ....ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΦΩΤΟ.
ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΒΑΤΡΑΧΙ ΤΟΥ 65 ΜΟΝΟΦΑΡΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΠΟΡΤΟ COUPE.....CHAPRON STYLE....
ΤΕΡΑΣΤΙΟ PROJECT...... ΠΑΩ ΝΑ ΜΠΛΕΞΩ ΠΑΛΙ.....
εχω βγαλει μερικες...Προχώρησε ο Γιατρός.. Η ιστορική Citroen DS αρχίζει και αποκτά την τελική της μορφή
![]()
Ελπίζω και @Flaminio Bertoni να έχει τραβήξει μερικές ακόμα φωτογραφίες..
Πειραματα η εταιρια εκανε πανω στα τασια της αγαπημενης μας μαρκας..αλλα η βασικη δουλεια τους ηταν να φτιαχνουν ακτινες ποδηλατου...( κοντα στο τασι..παντως...)View attachment 4073 View attachment 4074 Υπήρχε μια γαλλική εταιρία που λεγόταν Robergel. H συγκεκριμένη εταιρία κατασκεύαζε τα τάσια για τα μοντέλα Chapron, την citroen SM και διάφορα άλλα γαλλικά. Χρησιμοποιούσε τα γνήσια τάσια DS και τα έκανε μετατροπή. View attachment 4073 View attachment 4074 Ερώτηση λοιπόν για τους γνώστες:
Τι είναι αυτό το τάσι?