Έμπλεξα !!!

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.647
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Να διατηρηθούν τα τετράγωνα φανάρια... Είναι σπάνια... Όχι σαν κάποιους εδώ που στρογγυλοποιήσαν τα τετράγωνα :lol:
Πάσα ο Νονός, γκολ ο Γιωργάκης.. Όχι πως δεν ανέμενα :lol:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.647
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Αγαπητέ καλορίζικο. Ενέταξες στην ζωή σου ένα ολόχρυσο κομμάτι της ιστορίας της αυτοκίνησης του 20 αιώνα.
Όλα στο 2CV φτιάχνονται, σχετικά εύκολα και το κυριότερο σχετικά φτηνά.
Τέλος, όλα τα ανταλλακτικά υπάρχουν. Μην βιαστείς, μην απογοητευτείς :thumbs:

maxtsif

Member
Reaction score
4.345
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Αγαπητέ καλορίζικο. Ενέταξες στην ζωή σου ένα ολόχρυσο κομμάτι της ιστορίας της αυτοκίνησης του 20 αιώνα.
Όλα στο 2CV φτιάχνονται, σχετικά εύκολα και το κυριότερο σχετικά φτηνά.
Τέλος, όλα τα ανταλλακτικά υπάρχουν. Μην βιαστείς, μην απογοητευτείς :thumbs:
Ευχαριστώ! Δε βιάζομαι και σίγουρα δεν απογοητεύομαι εύκολα.

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.539
Πόντοι
747
Κινητήρας δε βρέθηκε ακόμα, ο καιρός δε ευνόησε για άλλες δουλειές, παραμένει "κουκουλωμένο".

View attachment 31077
Κουκουλωμενα παραμένουν. Όλο βρέχει. Όσοι δουλεύουμε έξω, έχουμε ...... καθυστερήσεις.

nonos

Member
Reaction score
22.259
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
19.824
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Έτσι όπως το πας, μόνο καμπίνα μένει να κατεβάσεις, πάντως δείχνει υγιέστατο το αμαξακι σου...ίσως εγώ θα έβγαζα το παρμπριζ για να καθαρίσω λίγων τις σκουριές εκεί κ θα άλλαζα κ το κλαπετο μμιας κ το αμαξι είναι λυμένο...

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.539
Πόντοι
747
Εύγε νέε μου.

Αλλάζεις και δίσκο, μια και είναι ανοικτό, και αν η φωτό τα λέει καλά, δες και την εμπρός αριστερή ανάρτηση ( δεξιά στην φωτογραφία ), μια και δείχνει στραβωφαγωμενη από στραβό πάτημα.
Από μηχανή τι έκανες?

maxtsif

Member
Reaction score
4.345
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Έτσι όπως το πας, μόνο καμπίνα μένει να κατεβάσεις, πάντως δείχνει υγιέστατο το αμαξακι σου...ίσως εγώ θα έβγαζα το παρμπριζ για να καθαρίσω λίγων τις σκουριές εκεί κ θα άλλαζα κ το κλαπετο μμιας κ το αμαξι είναι λυμένο...
Ολα θα γίνουν, ελπίζω. Ειδικά οι δουλειές που δε χρειάζονται λεφτά. Για τις άλλες, υπάρχουν δυσκολίες.

maxtsif

Member
Reaction score
4.345
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Εύγε νέε μου.

Αλλάζεις και δίσκο, μια και είναι ανοικτό, και αν η φωτό τα λέει καλά, δες και την εμπρός αριστερή ανάρτηση ( δεξιά στην φωτογραφία ), μια και δείχνει στραβωφαγωμενη από στραβό πάτημα.
Από μηχανή τι έκανες?
Ευχαριστώ για το "νέε μου" , θα έχουν περάσει καμιά 25αριά χρόνια από τη τελευταία φορά που μου το είπε κάποιος.
Στη ανάρτηση δε ξέρω τι φαίνεται, αλλά στη φωτό το σασμάν είναι στηριγμένο σε ένα σίδερο που χρησιμοποίησα σα μοχλό και όλο το αμάξι κάπως "στραβοκάθεται".
Εγραψα οτι αντί για κυβέρνηση έβγαλα κινητήρα. Για αυτοδυναμία (δηλαδή να κινηθεί το 2CV με δικό του κινητήρα) είμαι σε καλό δρόμο, ισως στις άλλες εκλογές...

nonos

Member
Reaction score
22.259
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Πολύ απολαμβάνω τα κείμενα σου Μάκη!

minas

Member
Reaction score
2.971
Πόντοι
667
Εγραψα οτι αντί για κυβέρνηση έβγαλα κινητήρα. Για αυτοδυναμία (δηλαδή να κινηθεί το 2CV με δικό του κινητήρα) είμαι σε καλό δρόμο, ισως στις άλλες εκλογές...
Πιθανολογω οτι,αν επ ευκαιρια μπει ενα μοτερ απο gs,το αμαξι θα ειναι ενισχυμενο αναλογικα..:ninja:

Stargazer

Member
Reaction score
1.907
Πόντοι
457
Περιοχή
Καλαμαριά
Πιθανολογω οτι,αν επ ευκαιρια μπει ενα μοτερ απο gs,το αμαξι θα ειναι ενισχυμενο αναλογικα..:ninja:
Καλό είναι ειδικά αν η βενζίνη είναι δημοσία δαπάνη

visa chrono

Member
Reaction score
28.049
Πόντοι
1.607
Θα σας προτεινα να κρατησετε τις οποιες αρχικες original βιδες και απλος να τις καθαρισετε .
Αλλαξτε μονο οτι ειναι κατεστραμενο με οσο κοντα στις αρχικες.
Κρατηστε χρηματα για ποιο ουσιαστικα εξοδα σε αντικατασταση ανταλλακτικων
Φυσικα δικο σας ειναι το παιχνιδι και η αποφαση .
Καλη συνεχεια ..

minas

Member
Reaction score
2.971
Πόντοι
667
Na συμπληρωσω επισης πως και η ποιοτητα του υλικου μιας κοινης βιδας δεν εχει καμμια σχεση με αυτο της εργοστασιακης,εστω και σκουριασμενης.Και ειδικα σε οτι αφορα μηχανικα εξαρτηματα.
Προσωπικα τουλαχιστον,δεν νομιζω να αντικαθιστουσα πχ βιδα βασης μηχανης,με βιδα απο το χρωματοπωλειο,η οποια απλως εχει ιδια διαμετρο και βημα(το εχω δει).Και αν υπηρχε οντως απολυτη αναγκη,μαλλον θα εψαχνα να ξηλωσω απο κανενα δοτη.
Φυσικα νομιζω πως εδω υπαρχουν και μελη που γνωριζουν περισσοτερα σε θεματα αντοχης υλικων,οποτε νιμιζω πως ειναι καλυτερα να τοποθετηθουν εκεινοι επι του θεματος.

Top Bottom