- Reaction score
- 24.622
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Καλοτάξιδο αγαπητέ 

H λωριδα σε αυτά τα συγκεκριμένα είναι σιελ ! Ηταν τα μόνα 125-15 που βρήκα. Δεν έχω εμπειρία σε 2CV για να πω αν είναι καλά. Σε πρώτη φάση είμαι ευχαριστημένος, θα δείξει ο χρόνος.Τελικά τα λάστιχα με την λευκή λωρίδα του προσθέτουν χαρακτήρα
Aπο οσο γνωριζω,το σιελ ειναι προστατευτικη επιστρωση ωστε να μην λερωνεται η ασπρη λωριδα(κατα τη μεταφορα,τοποθετηση κλπ)Κανονικα φευγει με σαπουναδα και τριψιμο με σφουγγαρι.Τωρα αν εδω ειναι οντως σιελ...H λωριδα σε αυτά τα συγκεκριμένα είναι σιελ !
Οταν παει Θεσσαλονίκη, μαζί με 2-3 ακόμη θεματακια που έχει.Το ύψος Μάκη σε κάποια φάση να ρυθμίσεις.. Είναι υπέροχο το άτιμο..![]()
Έλα σπίτι να ρυθμίσουμε και το δικό μουΟταν παει Θεσσαλονίκη, μαζί με 2-3 ακόμη θεματακια που έχει.
To φλοτέρ της στάθμης το είδα, το γραφω και παραπάνω, αν και ήταν σωστό το κατέβασα ακόμη λιγο, αλλά τίποτα. Ο αυτόματος ρυθμιστής τάσης είναι ΟΚ.Δειτε το φλοτερ του carb και ισως τον αυτοματο σας .
Καλη συνεχεια
Λές ρε γ@μώτο? έχω έναν θα τον δοκιμάσω. Ακόμη Σαλόνικα δε το έφερα.Όταν δεν παίρνει ζεστό συχνά είναι πολλαπλασιαστής , αν το έχεις φέρει Θεσσαλονίκη πες μου να σου φέρω ένα να δοκιμάσουμε
Όλοι οι youtuber που έχουν 2cv το έχουν πάθειΛές ρε γ@μώτο? έχω έναν θα τον δοκιμάσω. Ακόμη Σαλόνικα δε το έφερα.